Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki élvezett már rá az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janika42 kérdése:

Valaki élvezett már rá az alvó nőjére?

Figyelt kérdés
aug. 20. 05:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Még tini koromban igen.
aug. 20. 05:59
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez már szexuális zaklatás kategória, hiszen a beleegyezése nélkül csinálsz valamit a testével...
aug. 20. 06:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,feleségem seggére
aug. 20. 07:00
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Igen persze, aztán közben megébredt. Hátra fordult és közölte most keményre szop és dugjam is meg.
aug. 20. 07:15
 5/9 Claudius2 válasza:
24%
Nekem csak véletlenűl jött össze ,éppen nálunk aludt a barátnöje,felébresztette és közölte mivel tele vagyok ezért andival egyűtt kiveszik az erömet.kb 2 órát szexeltünk 3 an mindketten leszoptak és még basztak úgy ,hogy felűl voltak.na azóta minden hónapban játszunk ilyet de most már hárm nővel és azt mondom ez a világ legnagyobb élvezete ezt mindenkinek ajánlom.
aug. 24. 04:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Az alvó fényképére, ha épp nem ér rá... De miért kéne összeragacsozni?? ;-))))
aug. 26. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Nejem, amikor még aktív szexuális életet éltünk, külön engedélyt adott arra , hogy ezt megtegyem, de javasolta, még jobb, ha felkeltem az éjszaka bármely részén. Egy kérése volt, ne kenjem össze a pizsamáját vagy alváshoz használt fehérneműjét. Törüljem le, ha végeztem. Kipróbáltam a ráverést, miközben aludt, de jobban élveztem felkelteni.

Volt egy időszak, amikor én még kívántam, de ő már frigiddé vált. Akkortájt szívesen rávertem volna pl. nyáron amikor alig volt rajta valami ruha alváshoz. De akkor már nemigen díjazta volna. Egy idő után kezdte elhagyni magát, igénytelenné és krumpliszsák alkatúvá alakult, így fokozatosan elment a kedvem még a gondolattól is, hogy intim viszonyba kerüljünk.

Barátnőim között, ha jól emlékszem egy olyan volt még, aki kijelentette, hogy megtehetem és ráélvezhetek, amikor alszik, de őt szintén inkább felébresztettem.

Avval viszont egyetértek, amit #2-es írt! Engedély nélkül ez szexuális zaklatás kategória!

aug. 26. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A férjem egyszer a fülembe lőtt az éjszaka közepén. Felébredtem rá. Érezte, hogy nagy volt, de azt nem, hogy engem talált el.
aug. 29. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért szeretnéd akkor, amikor alszik, mert ébren nem engedi?

Vagy ad valami pluszt, ha alszik és nem tud róla?

szept. 1. 17:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!