Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki élvezett már rá az alvó nőjére?
Nejem, amikor még aktív szexuális életet éltünk, külön engedélyt adott arra , hogy ezt megtegyem, de javasolta, még jobb, ha felkeltem az éjszaka bármely részén. Egy kérése volt, ne kenjem össze a pizsamáját vagy alváshoz használt fehérneműjét. Törüljem le, ha végeztem. Kipróbáltam a ráverést, miközben aludt, de jobban élveztem felkelteni.
Volt egy időszak, amikor én még kívántam, de ő már frigiddé vált. Akkortájt szívesen rávertem volna pl. nyáron amikor alig volt rajta valami ruha alváshoz. De akkor már nemigen díjazta volna. Egy idő után kezdte elhagyni magát, igénytelenné és krumpliszsák alkatúvá alakult, így fokozatosan elment a kedvem még a gondolattól is, hogy intim viszonyba kerüljünk.
Barátnőim között, ha jól emlékszem egy olyan volt még, aki kijelentette, hogy megtehetem és ráélvezhetek, amikor alszik, de őt szintén inkább felébresztettem.
Avval viszont egyetértek, amit #2-es írt! Engedély nélkül ez szexuális zaklatás kategória!
Azért szeretnéd akkor, amikor alszik, mert ébren nem engedi?
Vagy ad valami pluszt, ha alszik és nem tud róla?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!