Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől el lehet élvezni?
Figyelt kérdés
Fürödtem és miközben tisztítottam a makkom észrevettem hogy az jó érzés mikor a vízsugár rámegy és masszírozza és én nekem ez újdonság. Az a kérdésem hogy ettől el lehet élvezni és ti probáltatok már ezt a technikát?aug. 19. 19:38
1/10 anonim válasza:
Nőként el tudok élvezni a vízsugártól. Nem tudom, hogy ti is el tudtok-e élvezni tőle.
2/10 anonim válasza:
Nem lehet, ne is pazarold a vizet inkább, úgysem fog sikerülni.
Merevedésre jó, de orgazmushoz nem elég.
3/10 A kérdező kommentje:
Milyen negatív vagy semmi sem lehetetlen, az a lényeg hogy én élvezem.
aug. 19. 19:50
4/10 anonim válasza:
Nekem sikerült már párszor, csak nehezebb mint kézzel. Nekem az szokott működni, hogy egy fix ritmusban, körkörösen mozgatom a vízsugarat és valami nagyon izgatóra fantáziálok közben. A ritmust nehéz tartani, ha elrontom akkor sajnos előlről kell kezdenem.
Az orgazmus ilyenkor egészen más, de nagyon jó érzés.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen sokkal élvezetesebb így mint amikor kézzel csinálom.
aug. 19. 20:10
6/10 anonim válasza:
A maszti alapból bün lelki téren és magadba fordit.
7/10 anonim válasza:
Igen, el lehet élvezni a vízsugártól így a fiúknak is, megfelelő technika mellett. 2-es valószínűleg valamit rosszul csinál akkor.
Különleges és intenzív orgazmusokat lehet elérni így!
10/10 anonim válasza:
Igen működik. Megfelelő szögben kb alulról sikerül még vibráltatni is. A pénisz rugalmasan pár milimétert kitér a vizsugár elől aztán visszarugozik, és így olyan mint egy vizivibrátor.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!