Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szeretnek a férfiak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a férfiak a legjobban szexnél? Vagy az orális kielégítésben? Mi a legjobb a legelvezetesebb?

Figyelt kérdés

A barátom kicsivel több mint egy hónapra elutazott és mikor haza jön szeretném megadni neki élete legjobb estéjét, szeretném, ha olyan élményt kapna mint még soha szeretném minden egyes szexuális vágyát kielégíteni, hogy utána még arra se legyen ereje hogy levegőt vegyen xd

A kérdésem az fiúk lányok hogy mi az ami nektek nagyon bevált

Lányok mit csináltok amit a ti paratok nagyon szeret és nagy élvez

Fiúk ti mi az amiért oda vagytok amire bagyon vágytok?

(Keményen szeretjük csinálni)

aug. 19. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Azt szeretem nagyon, amikor tényleg nagyon rámindul, látom, hogy tényleg kívánja, nemcsak muszájból gyorsan lerendez. Egy szexi ruci is sokat tud segíteni. És érződjön, hogy tényleg nagyon akarod most és nagyon élvezed. A végére pedig mehessen valami extra helyre, ahova máskor nem, pl arcra. Amúgy ilyenkor szokott lenni nálam az, hogy nagyon nekilendülünk, de a hosszú szünet miatt 2 perc alatt elsülök :))
aug. 19. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Puhatold ki mikor jön haza, már úgy várd hogy azonnal akcióra kész vagy, ess neki jobban mint eddig bármikor, nyomd a falhoz, teperd le, fogd meg a farkát és húzd magadba, ülj rá és lovagolj úgy mint eddig még sosem, ilyesmikre gondolok. Reméljük nem lesz fáradt, akkor kijön majd a lépés. F
aug. 19. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Ha hazaér akkor szerintem egy gyors szopásnak örülne.

Ne húzd az időt.

Ráértek szexelni utána is.

Ui: minden nőnek így kéne gondolkoznia mint neked. 😊

aug. 19. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Én annak örülnék ha spontán letámadna és megdugatná magát keményen. Mondjuk a konyhapulton
aug. 19. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:

1 hónap szex nélkül és utána keményen?

A kettő kizárja egymást.

aug. 19. 15:55
 6/11 A kérdező kommentje:

A konyha pult nekem is eszembe jutott, de leginkább arra gondoltam mivel ő előbb haza ér majd mint én ezért majd átmegyek hozza este és csak letamadom és vagy 40 különböző pózban mehet vagy esetleg én kikötőzve ő meg azt csinál belem amit akar

Nem tudom ez mennyire jo ötlet

aug. 19. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet, de szerintem próbálj te irányítani, és nem csak hagyni hogy csináljon veled amit akar, ez jobban megmutatja hogy mennyire vágytál rá 1 hónapig.
aug. 19. 15:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Szóval mivel már egy 1 hónapja nem láttuk egymást nyilvánvalóan mind a kettonkben nagy a szexuális vagy mostmár, szóval legalábbis én remelem hogy egy hosszu éjszaka lesz
aug. 19. 15:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Irányításában is gondoltam mint hogy pl csak ramaszok egyből mikor meglátom csak úgy érzem most kicsit túlságos rastresszelek de szereuntem ha a lehető legjobb lenne
aug. 19. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Multkor masfel het kihagyas utan szexeltunk. En mar a zubanyzasbol is kemenyen jottem be. Hatul osszebilincseltem a kezét, aztan még ossze is kotoztem. Utana belenyomtam a fejét egy parnaba. Tangan keresztul elkezdtem izgatni, aztan levettem a bugyit és nyaltam a puncijat meg a fenekét is. Aztan keményen karóba húztam, de itt még nem volt vége. 10 perc utan kihúztam és a száját dugtam meg oldalról, miközben egyszerre ujjaztam a punciját és a fenekét. Végén ujra dugás, emlekszem a végén amikor kivettem 1 métereset spricceltem és mehetett megmosni a tarkóját. Jó este volt 🙂
aug. 19. 16:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!