Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, milyen nem szokványos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, milyen nem szokványos helyre, helybe élveztetek már el, bele?

Figyelt kérdés

aug. 19. 10:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
Gatyámba😁imádom!
szept. 9. 09:48
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
pisszoár de az nem mondható extrának, bugyiba, pudingba :D pohár stb.
szept. 9. 10:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
tesóm bugyijába, mondjuk azt az nem volt szokványos 😁
szept. 9. 15:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Lift,alsógatya,busz,vonat,mozi, medence stb.
szept. 9. 15:53
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Mű punciba és jó volt.
szept. 10. 09:22
 16/24 anonim ***** válasza:
35%
A menzás néni bajszába.
szept. 10. 10:05
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Annyira lehet nem nagy extrák, de leírom. Egy időben nagyon szerettem nézni a cumshot compilationokat, amiben pohárba vagy valami tálba élveztek sokan, így kedvet kaptam én is, hogy kipróbáljam. Izgi volt párszor,de egyedül nyilván nem volt olyan nagy extra. Másik, hogy eléggé feltudok izgulni magamra, ha nézem magam a tükörben. És élveztem párszor így brutál nagyot, hogy néztem magam, majd rá a tükörre az egész. Csak ugye a takarítás utána...
szept. 10. 14:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Csajom kávéjába, teájába.
szept. 10. 23:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a buszállomáson késett az átszállás unatkoztam, végül kivertem a piszoárba.

Egy alkalommal pedig a kávéba, de meginni már nem tudtam utána, kiöntöttem mert gusztustalannak éreztem. 28F

szept. 11. 21:46
 20/24 anonim ***** válasza:
41%
Fiatalkorunktól kezdve játszik a párocskám a cuccommal. Nem komolyodunk :D ! Odáig vagyok az orálszex-szel, tudja kis feleségem is. Pofira-szájba testre maszatolunk, de kérte feleses pohárba, sütire, kanálba, italba pont nem. Cuki egy csajszi!
okt. 12. 17:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!