Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzival tapasztalat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzival tapasztalat?

Figyelt kérdés
Voltatok már transzival? Milyen élmény volt? Cristina-t valaki választotta már az oldalról… ??
aug. 19. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Voltam, többször olyannal aki nem prosti, de volt kettő is a rosszlányokról, egyik jó élmény a másik hatalmas csalódás (utóbbi Sidonia, borostás mellkasa volt, és inkább csak verte nem franciázott….)

Nagyon jó élmény transzikkal szexelni, egyiket le is szoptam mert megkívántam, ha nem lenne tartós kapcsolatom akkor lehet meg is dugatnám magam eggyel.

Menj el olyanhoz akinek van valódi értékelése ,ha első élmény rossz ne írd le a transzikat, legodaadóbb szexpartnereim voltak!

Most megkívántam, de csajom nem engedi hogy dugjak, csak szopni elenged de azért nem akarok elmenni mert tudom hogy nem állnám meg magam.

aug. 19. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezt a Christinát havonta kérdezed és havonta elmondjuk neked, hogy kamu, szétfilterezett képű hirdetőket nem ajánlja senki

De ha hónapok óta csak tervezel senkihez se fogsz menni

aug. 19. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Hamza most a top nálam meg Suzy mióta ennyire plasztik lett
aug. 19. 14:11
 4/11 A kérdező kommentje:
2.-nak: első ilyen temaju kérdésem volt, ezek szerint nem csak engem érdekelt… viszont gyanús volt, hogy nincs értékelése
aug. 19. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor is rá lehet keresni bárkire és lehet írni bárkiről ha engedik ha nem
aug. 19. 15:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Bár sok a pozitív is, de inkább engedd el
aug. 19. 15:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet látni az értékeléseket, ha le van tiltva? Ezt valaki kifejtené nekem?
aug. 19. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Asztali verzióban megnyitod az oldalt

Ahol lenne a beszámoló adatlap alján rámész a keresőre

Beírod a nevet és ott is van.

aug. 19. 15:57
 9/11 A kérdező kommentje:
RL tagság vagy egy elfogadott ertekeles kell hozza az elmúlt 12 hónapból? Jó helyen kerestem?
aug. 19. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:

1 éve én se írtam senkiről mégis lehet keresni VIP tagság nélkül

Ott lesz arrafelé. Van olyan hogy keress értékelést bárkiről.

Meg az elutasított látszik de ahhoz rá kell menni annak az adatlapjára aki írta és ott lesz az is

aug. 19. 16:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!