Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miközben vertem Apum rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miközben vertem Apum rám nyitott! Veletek már volt ilyen?

Figyelt kérdés
Miután kimentem megbeszélte velem. De az egész helyzet NAGYON kínos volt. Veletek már volt pont ugyan ilyen helyzet És ha igen ti aputok veletek is megbeszélte Vagy nem hoztátok szóba

aug. 18. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Rám annó anyám nyitott rám. Ő még kellemetlenebbül érezte magát mint én. Természetes dolog, apád is gyűrte a pisztolyt, megérti a helyzetet. Nincs ok aggodalomra.
aug. 18. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Rám még nem nyitottak rám sosem, de biztos, hogy már észrevették egyszer-kétszer. Kínos a téma nagyon, dehát ha megbeszéltétek, akkor nincs okod aggodalomra.
aug. 18. 23:47
 3/9 StevenUp ***** válasza:
100%
Rám még silosem nyitotta az ajtót az apád, szóval nem, velem ilyen még nem volt
aug. 18. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Fater nem, mert külön éltünk, de sokszor buktam le más rokonok előtt.
aug. 18. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Azért mond meg neki h màskor kopogjon. Lehettél volna egy csajjal is az még kellemetlenebb, én màr csak tudom 😃
aug. 18. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen

Bocsánatot kért és kiment

aug. 19. 06:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam fordított volt a szitu, fiam jött be.
aug. 19. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Annyi esze nincs senkinek hogy olyankor csinálja amikor nincs otthon senki?

Mint az állatok , neki estek.

aug. 19. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, az állatok is ezt csinálják esténként otthon mikor haza érnek mondjuk a legelőről XD

aug. 19. 08:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!