Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem engedem a paromnak hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem a paromnak hogy kiverje, rosszul esik ha más csajokat nézeget. Napi szinten szexelünk. Előtte verte így is. Most nem tudom. Ez csak szerintem bunkosag vagy természetes és én vagyok igazából egy bunkó?

Figyelt kérdés
Meg mindig látom h olyan az alsónadrágja.. miért?

aug. 18. 10:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Megcsalás hogy kiveri?Istenem az ilyen féltékeny emberek hogy tudnak létezni?
aug. 19. 09:32
 22/29 anonim ***** válasza:
76%
Ennyire nem kell megfojtani a partnert
aug. 19. 13:37
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Verem a nejem előtt élvezi, verem amikor nem látja és akkor mi van?Minden pasi kiveri csak van aki tagadja.
aug. 19. 14:41
 24/29 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem természetes. Egy szexuálisan kielégült embernek nem kellene, hogy szüksége legyen önkielégítésre.
aug. 19. 14:52
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy kiveri hanem hogy más nőket néz..

Vannak képeink, videóink

aug. 21. 08:28
 26/29 anonim ***** válasza:
84%
Remélem megelégedsz annyival, hogy hűséges és nem vak. Mert az ettől nagyobb féltékenység hamar meg fogja ölni a kapcsolatot. Az meg hogy veri. Inkább magának verje, mint idegenbe bele....
aug. 21. 09:31
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
És mi a baj azzal hogy más nőket néz és azokra veri?Mi a gond ezzel?
aug. 21. 11:20
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez a természet törvénye, a nő monogám, a férfi poligám.

A férfi más nőket nézve is képes felizgulni, ekkor könnyít magán, hogy ne csalja meg a párját.

aug. 23. 10:56
 29/29 anonim ***** válasza:
54%
28 - A nő is gyárilag poligám!!!
aug. 23. 21:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!