Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fitymafékszakadás után mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymafékszakadás után mennyi idő telt el mire teljesen sérülésmentesen tudtatok szexelni a partneretekkel?

Figyelt kérdés
Elszakadt a figymafékem egy kb 3 hónapja. Voltam sbo-n vele, majd urológián. Ott közölték, hogy betadine-al mosogassam naponta többször és be fog gyógyúlni kb 4-6 hét alatt teljesen. Utána menjek vissza kontrollra. Hát a kontroll-ra kétszer mentem el, egyszer sem jutottam be több óra várakozás után sem. A lényeg, hogy türelmesen kivártam a 4-6 hetet, be is gyógyúlt szépen ahogy a doki mondta. Majd nyilván aktív szexuális életet élő fiatalként próbáltunk a párommal eleinte finoman, majd normálisan visszalendülni a szexuális életünkbe. A probléma csak az, hogy időről időre egy egy rossz, vagy hevesebb mozdulatnál a begyógyúlt helyen előfordúl, hogy megszakad a fékem, vagy ami maradt belőle. Nem nagyon, pillanatnyi fájdalom és nem is mindig vérzik, ha mégis, akkor nagyon nagyon minimálisan. A kérdésem az lenne, hogy aki járt már hasonló szituban, annak mikorra lett ismét 100%-os a pénisze, tehát mikor jött el az az idő amikor már nem kellett aggódnia semmi ilyesmi miatt.

aug. 18. 00:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg érdemes lenne tovább próbálkozni az urológussal, hátha még ebben az életben bejutok hozzá és vele konzultálni, hogy mi a teendő ilyen esetben?
aug. 18. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
16eve igy járt a ferjem is. Egy hónap múlva már tudott vele szexelni, óvatosan. Nagyjából hónap után már bármit lehetett.
aug. 18. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed semmi gond hajrá.
aug. 18. 08:23
 4/7 Csupasz makk ***** válasza:
100%
Alaposan ki kéne vágatni a fitymafékedet, hogy ne szakadjon be újra. Ettõl még a fitymád megmarad.
aug. 18. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
#2 válaszolónak: hány hónap után tehetett vele bármit?
aug. 19. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
2 hónap után. 2es voltam.
aug. 19. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét után már minden rendben volt. Akkor még kicsit éreztem, de nem akadályozott az együttlétekben.
aug. 20. 09:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!