Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, miért fontos nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért fontos nektek hogy mekkora egy férfi pénisze, ha a ti mellméretetek nem számit?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi számára mindegy hogy B vagy F kosaras melle van egy nőnek, akkor nektek miért nem mindegy hogy 13 cm vagy 18 cm egy férfi farka?

aug. 17. 18:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
35%
Mondom én hogy jó az a 13cm.
aug. 17. 20:31
 22/33 anonim ***** válasza:
Lényegtelen mekkora a ha tudod használni.
aug. 17. 20:39
 23/33 anonim ***** válasza:
28%

Miért csak 18 cm a határ?

🤷‍♀️

aug. 17. 20:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy a mellméret nem számít. Én pl a kis méretet szeretem.
aug. 17. 21:30
 25/33 anonim ***** válasza:
A mellet latom permierben szex közben. Ha az nem tetszik. Akkor nincs is nagy kedvem dugni. Nekem a kis alma feszes tetszik. Szóval legalább olyan fontos kerdés mint hogy milyen a farkam.
aug. 21. 17:46
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha vékony és kicsi akkor nem tölt ki🤷‍♀️ ergo nem élvezek el akármennyire szerelmes vagyok🤫 továbbá nincs meg a kielégülés a végén, amiről nekem a szex szól, hogy lenyugtat
aug. 21. 18:22
 27/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, 13 cm hosszú, és 4 cm széles neked milyennek számít? Mekkora neked az ideális?
aug. 21. 18:26
 28/33 anonim ***** válasza:
Min 16, vagy 18 centi.Átmerőt meg nem mértem ☺️
aug. 21. 18:30
 29/33 A kérdező kommentje:
13 cm miért nem jó? Ez a hivatalos átlag.
aug. 21. 18:32
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak 14, és nem tölt ki, már nem tudok elelvezni a farkátol😥😥
aug. 21. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!