Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak ellenére, hogy manapság a csupasz nemiszerv a menő, miért döntöttél úgy, hogy meghagyod a szőrt?
Figyelt kérdés
A kérdés tehát azokhoz szól akiknek van szőre!aug. 17. 16:18
12/20 anonim válasza:
Én borotválom, de ismerek olyat, aki meghagyja. Két ok: őt magát a divat hidegen hagyja, a párját meg nem zavarja a szőr.
13/20 anonim válasza:
Mert szeretem úgy mindenestül. Jó hozzáérni, jó, hogy nem kell vele sz.rakodni, jó, hogy természetes és egészséges, nincsenek pattanások, szőrbenövések, stb.
14/20 anonim válasza:
Én is szeretem hogy természetes, a csupasz az nekem is nagyon kislányos főleg hogy amúgy is elég nehéz úgy kivitelezni hogy ne legyen undi kipattogzott. Szerintem teljesen jó fazonírozva.
15/20 anonim válasza:
Nekem viszket, ha leborotválom. Éppen ezért csak géppel letolom, ha úgy érzem már túl hosszú a szőr. Eddig senki nem panaszkodott rá.
17/20 anonim válasza:
Férfiasabb ha egy milli szőr meg van hagyva és ki se pattog
18/f
18/20 anonim válasza:
Az enyém teljesen szőrös. Szerintem és a visszajelzések alapján is jól áll nekem a szőr. Alapvetően férfiasan szőrös mindenem, hülyén néz ki ha csak ott nem
19/20 anonim válasza:
Egy ideje már nem éreztem magam szexinek borotváltan, hanem olyan semmilyennek, meg kislányosnak. Szőrrel valamiért sokkal, de sokkal vonzóbbnak érzem magam, nagyobb az önbizalmam. A partnereim is ezeket a visszajelzéseket adták mostanáig.
20/20 anonim válasza:
Sose volt menő meg divat, csak a média ezt nyomta aztán az olyanok akiknek nincs saját véleményük és egyéniségük, azok meg mentek utána.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!