Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pár tanács, vélemény első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár tanács, vélemény első anális szexnél nőnek?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és elgondolkoztunk partneremmel az anális szexről. Befogadó fél lennék. Utána olvasgattam a témában, de érdekelne pár személyes tanács, vélemény is.

- Ki mennyire ragaszkodik az óvszerhez anális szexnél?

- Milyen típusú sikosító ajánlott? Van egyáltalán különbség a "sima" és az anális sikosítók között?

- Ki mennyire ragaszkodik az aktus előtti beöntéshez? Hogy végzitek? Mennyi idővel az együttlét előtt?

- Aktus utáni tisztálkodást hogy ajánlott végezni?

- Anál plugról is, arról valakinek vélemény?

Főleg a befogadó fél része érdekelne, de aki nagyon járatos benne aktív oldalról (gondolok itt a férfi ad nőnek/férfinak részre), azt is szívesen veszem.

Köszönöm az értelmes, segítő válaszokat!

aug. 17. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Az óvszer opcionális, sokan félnek a fertőzéstől, vagy a balesettől. Van aki szerint elhagyhatatlan a gumi.

Durex vízbázísú síkosítót ajánlanak a legtöbb helyen, de én csináltam már babaolajjal és csak nyállal is (de ehhez már tapasztaltabb partner ajánlott, mind2 oldalról).

Ez is rajtatok áll, de függ attól milyen étrended van, mennyivel előtte ettél stb.

Szexshopból, vagy patikából érdemes beöntésre alkalmas eszközt venni. Sós, vagy szappanos víz alkalmas erre (bár a sós egészségesebb a nő számára).

Törölgesd meg magadat, de ki is moshatod, ha szeretnéd.

Plugból több fajta van, rajtad áll akarsz e előtte, vagy utána hordani ilyet.

Férfi vagyok, aki csak adta, több partnerrel volt anál, még szűz lánnyal is.

aug. 17. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, miért lett az 1. hozzászóló lepontozva, korrekt módon leírta.
aug. 17. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
Mint valami dedós...
aug. 19. 01:27
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Nő nem ír olyat, h "befogadó fél"....
aug. 20. 07:53
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Ne egyél előtte mákot.
aug. 21. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Igazából mindegy hogy nő vagy férfi a befogadó fél.

Ebből a szempontból segguk az seggluk.

🙂

aug. 22. 07:10
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

En a pasi oldalrol írok, de a válasz kb ugyan az. Tobb csajommal is csináltuk és sokat beszélgettem rola veluk.

- ovszer azért ajánlott, elég sok orvosi rovatban olvasni, hogy illene. Bár bevallom jo magam is csináltam már párszor ovszer nélkul és szerencsére nem lett belole semmi gond.

- nem tudom az "anál" sikosito az milyen. Azt tudom, hogy az olajos alapu jobban csuszik és tovább tart, a vizes hamarabb eltunik es hamarabb kell után kenni. VIszont az legalább nem hagy foltot, mig az olajos az bizony ott marad. Valoszinu az "analos" az olajosabb.

- mi egyikkel se csináltunk soha beontést, és nem volt soha gond.

- aktus után egy tok sima zuhany és annyi.

- az egyikkel igen sokat plugoztunk. Kezd kicsi mérettem. ELotte ugyan ugy ujjal tágitás, ajánlott a kis fém plugot tenyérbe fogni és felmeligeti így egy kicsit testhomérsékletre :D egy fokkal kellemesebb. Soval ujjak után sikosito rá és mehet be. Mi igy szoktunk sexelni, seggben plug, én meg punciban. Meglepo modon csajomnak volt olyan, hogy annyira ellazult hogy a dugás kozben simán kilotte magábol a plugot :D megfogtuk és visszaraktuk.

aug. 22. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
#6: Marpedig nem. A nok ugyanis gondosabban tisztalkodnak ott.
aug. 22. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Előtte 1 órával kakilj, utána mosd meg a feneked, sima körértben kapható síkosító jó.

És ennyi.

aug. 22. 16:08
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Nő vagyok és elég régóta csinálom. Első alkalommal ajánlott az óvszer. Ha tapasztaltabb leszel már elhagyható. Közvetlen aktus előtt vagy 10-20 percel előtte érdemes kimosni. Van aki nem is szokta, de reszemről alap. Nálam nem 1-2 perc szokott lenni a popósex. Van hogy egy óráig is csináljuk. Így vagyok nyugodt hogy nem lehet semmi kellemetlen. Kapni szoktam gyakrabban, de csinálni is csinálom néha. Pasinak is csajnak is. Szeretem mindkét oldalát.
aug. 22. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!