Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel összeszoktatok bújni szex után még?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy simogassatok, csókoljátok egymást, pihentek egymáson vagy egymas mellett. Tehát csak úgy elvagytok, mintha egy pár lennétek.
Szeretői kapcsolatban is van ilyen vagy nem fér bele ?
aug. 17. 08:44
A kérdező szavazást indított:
Van
Nincs
13 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ha lenne, akkor részemről lehetne.
De én most egyedül vagyok.
Meg amúgy is inkább komoly kapcsolatot szeretnék most.
39/F
2/3 anonim válasza:
Én kapcsolatban nem mentem félre, de dugtam más feleségét.
Nekem fontos, hogy nem csak szexre kell a másik, legyen amolyan barátság extrákkal. Ölelés, simogatás, összebújás, akár úgy alvás. Kemény szex híve vagyok, elég sok dolog izgat, de egy kiadós szex után jól esik így összebújni a partnerrel.
F
3/3 anonim válasza:
2es , te férfiként írsz.Az én szeretőm nem volt híve a bujasnak szex után, pedig nem bántam volna, mert én is bújos vagyok😊😀Amugy annyira nem zavar, már hozzászokott de majd legközelebb újra lrobalkozom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!