Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok arra ébredni, hogy kőkemény a péniszetek?
Figyelt kérdés
Ilyenkor ki kellene verni, vagy miért van? Előző este kivertem, de mégis ez van. Viszont ha nem is verem, de felkelek, viszonylag hamar lelohad. Ez miért van?aug. 17. 07:49
1/9 anonim válasza:
Igen, olyankor a barátnőm egyből rám mászik
3/9 A kérdező kommentje:
MInden reggel?! :O Nálam csak időnként van ez.
aug. 17. 08:06
4/9 anonim válasza:
4-es
A maszti az vétkes, de az hogy te ebben a témában keresel kérdéseket az nem?
Kérdező, ha jól esik verd ki nyugodtan.
5/9 anonim válasza:
Minden reggel ez van
Kiverem 2x és elmúlik
18/f
6/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy jól aludtál és az izmaid elernyedtek, kipihentek.
7/9 anonim válasza:
Igen, kár hogy nem ugrik rá olyankor egy csaj se
8/9 anonim válasza:
ez természetes dolog,addig örülj amíg együtt ébredtek:D
9/9 A kérdező kommentje:
#6, hát pedig fél éjszaka nem aludtam! :D Részben mert 31 fok volt reggel is a házban, de mikor végre nagy nehezen el tudtam volna aludni, akkor meg jöttek a szúnyogok. Reggel meg a farkam ébresztett. :)
aug. 17. 13:22
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!