Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek olyan lánnyal,akinek minden (szinte) testrészét borotválnia kell?
Figyelt kérdés
aug. 16. 20:38
11/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem a szoros noket, foleg ha a combja nagyon szoros. Szamomra izgato.
12/20 A kérdező kommentje:
#10 es,igen hátat is.Ott nem annyira erős,mint a megszokott helyeken,viszont sűrű,sötét és elég hosszú pihésebb szőr.Lentebb már erősebb.
aug. 17. 06:47
13/20 anonim válasza:
Én nem borotválnám inkább gyanta vagy ilyen lézeres kezelést választanék.
De amúgy nem kizáró ok az ilyen.
14/20 anonim válasza:
Ha jó alakja van, akkor igen. Mivel amúgy meg van az igénye arra, hogy ne legyen szőrös.
15/20 anonim válasza:
Ha meglenne a kölcsönös vonzalom, nem zavarna a szőrössége! Ismertem már ilyen lányt.
16/20 anonim válasza:
3: kérdező, te vagy az a lány, és tényleg volt már borotválva a fejed? 🙂
17/20 anonim válasza:
Kérdező! Hány éves vagy?
Csak mert állítólag idővel kikopik. 😇😊
És ugyanakkor gondolom szép dús hajad van. Nem? 🙃
18/20 anonim válasza:
Egyetlen lanynak sem kell borotvalnia semmijet, azert, mert vannak egyesek, koztuk sok hormonzavaros is, akiknek a lanyon minden szor undorito, meg elvarasaik vannak
20/20 anonim válasza:
Sőt, hormonpszichológiailag vonzó pl a pelyhes láb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!