Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tarifa? Mit kell megtenni manapság egy millióért, vagy egy telefonért vagy lakásért?
Elgondolkodtam azon hogy sokan választják a szexuális szolgáltatások valamilyen formáját, főként nőknek éri meg inkább (gondolom?), de azért vannak férfiak is. Általában nem azért választják ezt a pénzkeresési formát mert annyira vágynak rá hogy ilyen szolgálatást nyújtsanak. De akkor megéri? Ezen gondolkodtam el az imént hogy mennyi a guba érte? Egy nőknek hányszor kell lefeküdni egy pénzes palival hogy legyen egy lakása belőle? Vagy mit kell tennie hogy kapjon egy drága telefont cserébe vagy más tárgyi ajándékot? De nyilván ugyan így egy pasinak mennyit és mit kell tennie hogy összejöjjön neki egy millió? Szóval összefoglalva azon tűnődtem hogy megéri-e, mennyivel gyorsabban gyűlik így össze a pénz, mennyit kapnak egy alkalomért stb.
Akinek van bennfentes infója és eloszlatná tudatlanságomat akkor kérem írja meg. Köszi előre is!
Ha nagyon jól tanulnál akkor esélyed lenne egy kimagaslóan jól fizető állásra.
Persze csak ha hosszabb távon gondolkoznál!
Látom nem értitek a lényeget. Egyrészt nem mondtam hogy én ezt akarom, egyszerűen gondolkodtam rajta, felmerült hogy vajon akik csinálják mennyiért/miért csinálják.
Amúgy pedig nem büdös a tanulás, ugyanis egyetemet végzett mérnök vagyok, bár ha ezek után is így látjátok akkor lehet. És igen, ebben a szakmában is dolgozom, nem az út szélén állok.. Tény h nem milliós a fizetésem,de azért bőven átlagon felüli. Szóval köszi hogy semmit sem segítettek megérteni!
Akik pedig privátban írtak köszi, de azok sem segítettek sokat, semmi konkrétumot nem mondtok, így nehéz..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!