Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mesélne nekem a zokni és harisnyafétisről?
Egy sráccal ismerkedem, aztán azt mondta, hogy neki ez a fétise. :o Miben nyilvánul meg ez a fétis? Mi jön be egy ilyen fiúnak?
Kérlek, ne 40-50 éves perverzek írjanak!
Ezt nem lehet pontosan meghatározni, nincs egy pontos definíciója. Mindenkinél más és mást jelent.
Nekem pl. olyan szintű harisnyafétisem van, ami már tönkre teszi a minden napjaimat is. Viszont a zoknikra nem gerjedek egyáltalán.
Ha érdekel privátban kifejtem majd.
" Kérlek, ne 40-50 éves perverzek írjanak! "
Ti pont elég perverzek vagytok ketten.
Exem harisnyás volt. Rühelltem.
Fel kellett neki venni, arra verte ki, vagy abban kellett szexelni. A 69-t abban szerette igazán. Bleh.
Nem véletlenül ex. És nekem a fétisek kizáróak. Legalábbis az ilyen fixen. Marha zavaró volt.
Nekem tetszik a tapintása és a látványa, de csakis a lehelletvékony daraboké (20 den alattiak)
A szaga nem érdekel, meg taszítónak találom még én is amikor valaki erről mesél
Bár az is igaz, hogy nekem csak feldobja egy kicsit a vágyakat, de anélkül is irtó szexinek találom a partnerem, és kvázi nem létfontosságú eleme a szexnek 😋
Most komolyan. Miért ne 40-50 éves "perverzek" írjanak? A konkrét kérdésre nyilván olyanok tudnak értelmes választ adni, akinek szintén ez a "perverziójuk". Ha legalább 40-50 évesek, akkor bõséggel van élettapasztalatuk is hozzá.
Tehát releváns válaszokat pont a 40-50 éves "perverzek" tudnak adni.
Na szóval akkor akarsz válaszokat a kérdésedre, vagy nem?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!