Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezene ki akadtam.Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezene ki akadtam.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap a szomszédom aki egy 45 éves férfi áthívott egy pizzára.Mert a felesége a németeknél dolgozik.Mikor elementem meg mosni a kezemet akkor ledöbbentem.A fürdőszoba ajtón volt egy pici lyuk.Amin kukkolni lehet......Nem akartam neki mondani de azért picit zavar.Nehogy erőszakos legyen a feleségével vagy valami.Mit tegyek? SOS

aug. 15. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#7. Jáj, vajdasági kisgyerek, lebuktál 🤣
aug. 15. 13:25
 12/16 A kérdező kommentje:
9# 41
aug. 15. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a problémád. Van egy lyuk az ajtón,amit te egy átmenetelkor észleltél, ergo azért annyira nincs elrejtve.

Lehet hogy szimplán van ilyen fétise, hogy szeret kukkolni, amiről esetleg a felesége is tud, és amikor otthon van akkor őt kukkolja az ajtón és ez mindkettőjüknek tök oké. Ettől még nem lesz erőszakos ember...

Vendég vagy, semmi közöd hozzá, hogy ők ott mit csinálnak kettesben. 34/F

aug. 15. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam az asszonyt kukkolni néha ha fürdik. Tetszik
aug. 15. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu az egész, egy fantáziálgató kisfiú írta ki a kérdést :D
aug. 15. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
ad. mi közöd hozzá??? ad.2. a feleségét nem kulcslyukon bámulja, hanem premier plánban látja meztelenül.
aug. 15. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!