Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már úgy, hogy mások is láthattak, vagy hallhattak benneteket?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor egyszerűen csak nem érdekelt mások (esetleges) jelenléte, vagy szándékosan olyan helyzetben csináltátok?

24L (bi)

aug. 15. 12:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és inkább az előbbi. Szóval, nem akartuk más arcába vágni amit épp csinálunk, csak valamiért nem tudtunk teljes magányba vonulni :D
aug. 15. 12:50
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Igen szomszéd szobában voltak a szüleim.L
aug. 15. 12:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
igen töbször is.
aug. 15. 12:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem volt tervezett
aug. 15. 12:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szándékosan nem, de sokszor volt már ilyen. Igazság szerint elég minimális ideig éltem úgy, hogy rajtunk kívül senki nem volt a lakásban tartósabban...

Eleinte a szülőkkel lakik az ember, aztán kollégiumba vagy albérletbe megy, aztán ideális esetben lesz saját lakása, és a többségnek gyereke(i) is, szóval hacsak nem a gyerektelen életre szavaz valaki, elég nehéz megoldani, hogy mindig úgy szexeljen, hogy senki ne hallja.

aug. 15. 12:58
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
Dugtam már lányt a húga elött. Hogy ők ezt előre megbeszélték-e azt nem tudom, de a hugi végig nézte.
aug. 15. 13:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Még csak maszti volt és a terv úgy volt hogy egyedül leszek.
aug. 15. 13:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sátrazáskor nem igazán fogtuk vissza magunkat a csajommal. Főleg ha teli fejjel dugtunk.
aug. 15. 13:14
 9/19 StevenUp ***** válasza:
100%

Igen, wellnessbe voltunk és az egyik medencébe este 9 után csak mi voltunk. Szex konkrétan nem volt, csak mindkettőnk számára kellemes helyre húzta a kezemet, miközben feküdt az ölembe. Ez egy körmedence volt és az oldalfal másik oldalán pár vadidegen ember ejtőzött a külső peremén a medencének.

Vadító volt hogy ugy kényeztetem a lányt hogy a nyakamat harapdálta hogy ne nyögjön fel hangosan és mellettünk fél méterre ne halljanak meg minket

aug. 15. 13:25
 10/19 anonim ***** válasza:
Szándékosan /F
aug. 15. 13:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!