Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Átlagosan mennyire keserű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan mennyire keserű, vagy rossz ízű az ondó egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Mi az eddigi tapasztalat?

2024. aug. 15. 08:16
A kérdező szavazást indított:
1 (egyáltalán nem jó)
2
3
4
5 (semleges, elviselhető)
6
7
8
9
10 (nagyon fincsi)
25 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Pasifüggő! Van akié nagyon rossz, van akié nagyon fincsi!

Függ a táplálkozástól, életmódtól. Kávé, cigi, pia, fűszeres vagy zsíros kaják rontják az ízét.

Ananászlétől, fehérjegazdag kajcsiktól jobb lesz.

2024. aug. 15. 08:29
 2/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%

Exemé gusztustalan volt. Sós, keserű, dohos ízű. Szinte mindig öklendeztem, ha a számba élvezett. Ezért sem szerettem, ha oda élvez.

Viszont a férjemét szeretem. Bármint csinál, bármit eszik, rendesen édes az övé.

Én azt mondom, hogy nagyon emberfüggő. Persze, a táplálkozás és az életvitel is befolyásolja, de inkább emberfüggő.

2024. aug. 15. 08:50
 3/8 NTBS ***** válasza:
53%
Ez egyenfüggő. Nincs 2 egyforma.
2024. aug. 15. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
En pasikent a sajatomat nem kostolnam meg. Pedig elhataroztam mar. De miutan elelvezek, mindig meggondolom magam
2024. aug. 15. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Valóban nincs két egyforma, de eddig még nem kostoltam olyat ami a 10-es skálán hármasnál jobb lett volna :D
2024. aug. 15. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Egyénfüggő. Én nem kedvelem, de inkább az állaga miatt. Alapvetően semleges, de van akié nagyon keserű. (Volt ilyen rész a Szex és New Yorkban is, amikor Samantha nem tudta, hogy közölni ezt a faszival.)
2024. aug. 15. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Az enyémtől eddig sosem öklendeztek, sosem vettem észre annak a jelét, hogy valami gond lenne vele. Legrosszabb esetben is semleges. De ez nagyon egyénfüggő és életmódfüggő tud lenni, ezt jól mondták korábban itt. Az exeim és a jelenlegi párom is szereti bárhová kapni, nyelni is. Van, hogy csak íztelen, van, hogy ízlik páromnak.

Már megkóstoltam a sajátomat is, előre eltervezetten lőttem szájba magam, semleges volt az íz, le nem nyeltem, de rossznak semmiképp nem mondanám.

Volt alkalmam másét is kóstolni, lehet szerencsém volt, de sosem éreztem kifejezetten rossznak egyszer sem. Volt szerencsém tömény, sűrű anyaghoz és szinte víz állagú átlátszóhoz is. Nem volt egyikkel sem különösebb baj.

28F

2024. aug. 15. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, volt eléggé sós, keser-édes, édes is. Mindegyiket finomnak mondanám, csak más-más ízű.
2024. aug. 15. 21:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!