Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy kezeltétek ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy kezeltétek ezt?

Figyelt kérdés

A párom szex közben análozni szeretett volna. Én közben azt feleltem hogy, nem mert fáj, és nem szeretnem.

Mire erre azt mondta: és?

Borzasztóan felháborodtam ezen a kijelentésén.

Persze nem erőszakoskodott, nem csinált semmi rosszat, nem csinaltuk, de azért megis rosszul esett ez a kis válasza. Ti hogy reagalnatok le így ilyet ha ezt mondana a párotok?

2024. aug. 14. 21:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*kezeltétek helyett kezelnétek bocsánat
2024. aug. 14. 21:45
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is rosszul esett volna, arról árulkodik az ilyesmi, hogy csak magára gondol

És oké hogy nem erőszakolt meg végül, de attól még ez ugyanúgy nincs rendben így

2024. aug. 14. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

erősen elgondolkodnék a folytatáson

(a "normál" szexben is ilyen?)

2024. aug. 14. 22:06
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Otthagynám. Vagy bunkó, vagy szadista.
2024. aug. 14. 22:30
 5/16 anonim válasza:
91%

Bunkó.

Nem lehet erőltetni semmit, ha a másik nem akarja, bármi is az.

2024. aug. 14. 22:36
 6/16 anonim válasza:
80%
Szakíts vele, exem ugyanilyen volt. Mostani párom is szeretné, de mégse erőlteti...
2024. aug. 14. 22:39
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ez simán ok lenne a szakításra. Ebből a reakcióból ítélve, az is lehet, hogy legközelebb meg sem kérdez mielőtt tenne valamit...
2024. aug. 14. 23:23
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
Talán a szakítás túl drámai lenne, de azért ez egy komoly intő jel.
2024. aug. 14. 23:26
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Én szakítanék. Ha leszarja, hogy valami fáj, képes fájdalmat okozni az önös érdekei miatt vagy csak nem érdekli, hogy nem szeretném akkor erőteljesen felmerül a kérdés, hogy szeret e egyáltalán. Mert a szeretet az, hogy biztonságban akarod tudni a párod, kölcsönösen bíztok egymásban, figyel rád, örömet akar okozni neked
2024. aug. 14. 23:42
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Nálam meg is tette!

Majdnem 3 évig voltunk együtt, mai napig bánom..

2024. aug. 15. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!