Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rávenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rávenni egy betegségtől impotens férjet, hogy beleegyezzen szexpartnerem legyen?

Figyelt kérdés
56 éves nő vagyok, ennek ellenére iszonyatosan kívánom a szexet. Már egy éve szeretőm van. Nagyon rossz titkolózni. Szeretném, ha ő is jelen lenne, részt venne az elő- és utójátékban. Irígy vagyok az olyan párokra, ahol a férj támogatja a feleség igényeit.

aug. 14. 17:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Erről is beszéltünk. Egyikőnk se akarja a másikat elhagyni.
aug. 14. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:

Nézz utána a "házibarát" fogalmának.

Régebben elég általános volt.

aug. 14. 18:36
 13/23 anonim válasza:
26%
Ha egy férfi kerüli a sexuális kapcsolatot, annak oka van. Lehet, hogy csak azért mert fél a "kudarctól", de az is lehet, hogy teljesen más dolgok foglalkoztatják. Ha te csak azért közeledsz hozzá, hogy megkapd amit szeretnél, akkor ez nem biztos, hogy működni fog. Legyél emócionálisabb és derítsd ki, hogy mivel tudod megfogni. Nő vagy menni fog. Harcolj, de ne küzdj.
aug. 14. 18:43
 14/23 A kérdező kommentje:
#12 Ez tetszik. Megvalósítható, de attól még mindig én vagyok a csalfa. Tehát nem megoldás.
aug. 14. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:

"még mindig"

Tehát akkor nem néztél utána.

Ha esetleg utánanéznél... jobban járnál.

aug. 14. 19:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez kicsit Lady Chatterley szeretője...
aug. 14. 20:23
 17/23 A kérdező kommentje:
#16 ☺️
aug. 14. 20:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, mivel nem nézel utána:

a házibarát az nem a nőnek a szeretője!

Hanem a férj barátja. Tehát odamegy, kap egy vacsorát, a férjjel elborozgatnak, megbeszélik a világ folyását... aztán megdugja az asszonyt, majd hazamegy.

Nem csinál butaságokat, nem akarja túlértékelni magát.

Segít a férjnek, ahol az már nem képes teljesíteni.

aug. 14. 20:30
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez szerintem sokkal inkább megalázó a férjnek. A haverjára bízza, hogy helyette tegye a házastársi kötelezettségét.
aug. 14. 20:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Helyzete válogatja.

Egy hárpia helyett kap egy nyugodt, vidám asszonyt, aki még csókot is ad neki :-)

A házibarátnak meg nem, mert ő csak szívességet tesz.

aug. 14. 20:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!