Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valami izgalmas szexélményetek a nyáron?
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek csak városi legenda, hogy ilyenkor könnyebben jönnek az erotikus kalandok?
24L
aug. 14. 14:51
11/16 anonim válasza:
Barátokkal mentem nyaralni a Balatonra. 4-en mentünk: egy pár, egy szingli pasi, meg én mint egy szingli csaj. Második reggel barátnőm pasija keltett úgy, hogy a puncimat simogatta. Orálisan kényeztettük egymást, szexeltünk. Kiderült, hogy a másik szobában barátnőm a fiú barátunkkal szexelt. Aznap délután barátnőm áthívott a szobájukba és négyesben szexeltünk. Barátnőm elmondása szerint egyszeri alkalomról volt szó, 2 héten belül aztán kiderült, hogy a pasi ezelőtt is félre ment. A barátnőm kidobta.
12/16 anonim válasza:
Volt, Balatonon egy társasággal,az egyik csaj szüleinek a nyaralójába voltunk. Érdekes volt a szőlősben a szabad ég alatt.
13/16 anonim válasza:
Kezdjünk el ismerkedni és akár velem is lehet egy izgalmas élményed.
30/F
14/16 anonim válasza:
Egy lánnyal akivel évek óta szemezek, hajnal 1-től reggel 7-ig szexeltünk. Én 5-ször ő nagyjából 20-szor elment. Felejthetetlenül mozgott.
15/16 anonim válasza:
tegnap pucér szaunában külföldi pár bekapcsoltatta a gőzt és ahogy beültünk páran még láttuk is egymást, aztán már csak a hangokat:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!