Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadásból fenekelés, hogy jövök ebből ki a legjobban?
Haverommal fogadtunk a csajainkkal, amit egy hirtelen felindulásból direkt elvesztettem. Szóval én és a haverom kapjuk a fenekelést. Ennek egész egyszerű oka volt, nem szerettem volna, ha a haverom fenekeli a csajomat, viszont valamilyen szinten vonzott, hogy a haver nője verjen engem. :D Nem tudja senki, hogy direkt vesztettem el. Az első kört rögtön akkor megkaptuk, de haver óvást nyújtott be, mert az ő nője sokkal gyengébb. Szóval félbemaradt a dolog, a csajok megoldották, hogy pénteken lesz folytatás, és mindketten kapunk mindkét csajtól. Viszont haver úgy érzi, hogy nem fair, mert ő megkapta a magáét, és így ő "többet kap". Párom tényleg megadta neki, a fakanál csak úgy pattogott rajta, míg az ő csaja a vékony karjával fele akkorát sem tudott ütni. :D Kicsit inkorrektnek érzem, de az ő ötlete volt, mint az is, hogy egymás párját. Viszont én voltam, aki tehet róla hogy így alakult. Kicsit tényleg sajnálom a srácot, mert míg én kb csak feküdtem, addig ő vergődött, és míg nekem másnapra egy piros folt maradt, addig neki volt pár lila foltja. Havert sem akarom úgymond megbántani, de nem fogom átvállalni tőle az egészet. Megérdemli. Egy olyan ötlet felmerült, hogy párommal megbeszélni, hogy én felvetem, hogy "átvállalom", de ő utasítsa el, mivel a haver ötlete volt a párcserés dolog. De ezt sem érzem fairnek. Valami okos ötlet?
én és haver 26/f, barátnők 23 és 25
A gyengèbb csaj használjon hosszú díjlovas pálcát, az erősebb sima lovaglópálcát.
Ti majd nadragulyakrèmet használtok 😆
Miért kéne mindketten mindkét lánytól kapnotok?
Verjen el másodjára mindenkit a saját barátnője, és akkor kvittek lesztek :D
Az eszköz fixen fakanál mindenkinél?
És milyen érzés volt?
Milyen eszközzel vertek el?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!