Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valós(!) párcserés, hármas, cuckold tapasztalatok? Minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne.
Voltam, s fogok még, s rendszeresen járok klubokba, privát rendezvényekre, ergo ismerek is jópár embert akik többeseznek.
#4 a lelki vonzata mindenkinél egyedi, egyéni. Ami viszont közös, ha a pár mindkét tagja vágyik rá, megbeszélik ÉS tartják a közös játékszabályokat akkor felemelő, felszabadító, önmagad és a kapcsolatodat is teljesebbé tévő érzés.
Két barátnőmmel volt hasonló élményem.
Az egyiknek az volt a "feladata" hogy menjen egy buliba és találjon pasit magának egyéjszakásra, míg én otthon vagyok. El is ment diszkoba és talált is elég hamar, majd vázolta neki a sztorit, hogy szeretné magát letesztelni. Smároltak a diszkóban végig, majd a srác lakásán folytatták az ágyban fetrengve smárolást úgy 1,5 óráig, de nem tudott továbbmenni. Másnap viszont megmutatta a bugyiját, nadrágját, amin látszott, hogy totál át volt ázva.
Nagyon szexi volt.
A másik exem meg ilyen speckó szexgéppel szexelt előttem. Hatalmas élmény volt. Tőlem nagyobb dildot tettünk a gépre, 19-est és azzal aztán adjad neki, három brutális orgazmusa volt, míg velem átlagban egy.
Ugye egy ilyen gép iszonyat gyorsan is tud működni. Konkrétan szétkefélte.
Ez a két történetem vany lehet hihetetlen, de igaz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!