Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverzszex ügynökségi tevékenység elképzelhető manapság?
Orvososkodas kisfiukkal? Perverz pedo allat!
Hulladekok, mert meggondoljak magukat es vannak erzeseik? Es te emberek valogatasaert fizetnel.? Mocskos psychopata.
Szia!
A kerítés tudtommal illegális tevékenység Mo.-n., de ha tévedek, valaki javítson ki kérem.
Nem kötözködni szeretnék, csak a problémát elkerülni.
Ami azt illeti, a problémát egyébként értem, valóban nehéz ismerkedni ilyen fétisekkel. Nekem sem ment könnyen és nem is tudtam sok tapasztalatot szerezni, pedig nyitott voltam/lettem volna néhány dologra.
Amúgy, azon gondolkdtam, ha pl. talál neked valaki egy ideális partnert, az honnan tudja (most tegyük féle a jószándék feltételezését, azért hall az ember dolgokat...) szóval, honnan tudja, hogy jó helyre talál jelentkezőt? Érted, lehet vétlenül kárt teszel benne vagy csak negatív tapasztalata lesz, ilyenkor mi van?
"A kerítés tudtommal illegális tevékenység Mo.-n., de ha tévedek, valaki javítson ki kérem." - tudtommal szomszédos ingatlanok elválasztására, elhatárolására épített műtárgy.
Természetesen köszönök minden figyelmeztetést, a kérdésem eleve tájékozódó jellegű. Ha nem személy végzi, akkor mondjuk valami AI alapú algoritmus tudna szűrni?
"el kell menni a cápák között műsorba, biztos befektetnek... :-)"
Mondjuk megnézném az arcukat :D :D :D
A kérdésem kiírása természetesen, ahogy fennebb mondom, pusztán elméleti és tájékozódó. Semmiféle illegális dologba ÉN NEM MENNÉK bele! Tehát korhatárok, emberi jogok és méltóség tiszteletben tartása mellett gondolnék mindenre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!