Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Perverzszex ügynökségi tevéken...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverzszex ügynökségi tevékenység elképzelhető manapság?

Figyelt kérdés
50+os perverz pasi vagyok. A perverzitásom light bdsm téma, szeretek orvosos játékokban részt venni. Azaz ha egy nálam is idősebb, minél kéjencebb személy orvosi vizsgálatnak vet alá, vagy pedig a másik, amikor én vagyok orvos, és nálam fiatalabb, vékony vagy kicsit husis személyeket vizsgálok meg. Mivel érdekes a dolog férfivan és nővel is, fiúval vagy lánnyal (beleegyezési korhatárok figyelembevételével természetesen) ezért biszexnek vallom magam. De az orvosi perverzkedés nem aktussal végződik, nálam elkülönül. Smpixie, Planetromeo kipróbálva. Volt is némely siker, de annyira nagymennyiségű a hulladékállomány, hogy rengeteg időt és energiát, fölös reményt emészt fel, mire használható személyekhez jutok, hogy ezt kiszervezném. Nekem pénzt érne meg, hogy helyettem valaki megcsinálja a partnerkeresést, és hozzám csak a potens, hasznos állomány jut el. Belefáradtam a hetekig levelezős, ghostolós értetlenekbe, a kötekedőkbe, akik csak szórakoznak, stb. Vajon van-e olyan vállalkozás, aki ebben tudna nekem segíteni?

aug. 13. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
el kell menni a cápák között műsorba, biztos befektetnek... :-)
aug. 13. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

Orvososkodas kisfiukkal? Perverz pedo allat!

Hulladekok, mert meggondoljak magukat es vannak erzeseik? Es te emberek valogatasaert fizetnel.? Mocskos psychopata.

aug. 13. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
A rosszlányokon szívesen segítenek neked 😂
aug. 13. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kerítés tudtommal illegális tevékenység Mo.-n., de ha tévedek, valaki javítson ki kérem.

Nem kötözködni szeretnék, csak a problémát elkerülni.

Ami azt illeti, a problémát egyébként értem, valóban nehéz ismerkedni ilyen fétisekkel. Nekem sem ment könnyen és nem is tudtam sok tapasztalatot szerezni, pedig nyitott voltam/lettem volna néhány dologra.

Amúgy, azon gondolkdtam, ha pl. talál neked valaki egy ideális partnert, az honnan tudja (most tegyük féle a jószándék feltételezését, azért hall az ember dolgokat...) szóval, honnan tudja, hogy jó helyre talál jelentkezőt? Érted, lehet vétlenül kárt teszel benne vagy csak negatív tapasztalata lesz, ilyenkor mi van?

aug. 13. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
What ?
aug. 13. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:

"A kerítés tudtommal illegális tevékenység Mo.-n., de ha tévedek, valaki javítson ki kérem." - tudtommal szomszédos ingatlanok elválasztására, elhatárolására épített műtárgy.

Természetesen köszönök minden figyelmeztetést, a kérdésem eleve tájékozódó jellegű. Ha nem személy végzi, akkor mondjuk valami AI alapú algoritmus tudna szűrni?

aug. 13. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:

"el kell menni a cápák között műsorba, biztos befektetnek... :-)"

Mondjuk megnézném az arcukat :D :D :D

A kérdésem kiírása természetesen, ahogy fennebb mondom, pusztán elméleti és tájékozódó. Semmiféle illegális dologba ÉN NEM MENNÉK bele! Tehát korhatárok, emberi jogok és méltóség tiszteletben tartása mellett gondolnék mindenre.

aug. 13. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:
"Érted, lehet vétlenül kárt teszel benne vagy csak negatív tapasztalata lesz, ilyenkor mi van?" Azt az ismerkedő oldalak sem tudják megszűrni. Amik pedig boldogan működnek.
aug. 13. 18:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!