Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Családtagok előtt nem szoktáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családtagok előtt nem szoktátok szégyellni az ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Mint pl. én néha találok a kukában használt óvszert meg a szennyesben is volt már elég érdekes fehérnemű.

Nem gondoltatok még bele mivan akkor ha ezeket más is meglátja?

2024. aug. 12. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nem érdekelnek ezek a dolgok különös képpen, szennyest meg nem nézegetem, szagolgatom, hamem kimosom😜
2024. aug. 12. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
En beszélek ezekről a legnyitottabban a családban, es nem zavar ha meglátnak ilyet, mert tudom, hogy az élethez és a boldogságomhoz tartozik úgy, ahogy mindenki életéhez is. Igy sztem családom belül felesleges ezeket takargatni, nem teszek kulon erőfeszítést hogy ne a kuka tetején legyen az óvszer, nem fogok a szemétbe turkálni azért hogy más ne lássa meg azt, amit nyilvánvaló, hogy használok a nem kivant terhesség érdekében, a szennyest se borítom fel hogy ne lássanak egy fehérneműt.. engem nem latnak meztelenul, mikor volt párom nem közeledtem hozzá a családom elott, ezért nem gondolom, hogy polgarpukkasztoan felhaborito az ilyen dolgokat nem elrejteni.. különben meg, ha észreveszi valaki, akkor mi lesz?! Max szólsz érte, és akkor mi lesz?! Mert attól még ugyan úgy nem fogom felturni a szemetet azért hogy ne lásd meg az óvszert.. de egy normális családban ugy gondolom, ez nem zavar senkit se, egészséges keretek között
2024. aug. 12. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokat jár a barátnőm át

Úgyis tudják hogy szexelünk

18/f

2024. aug. 13. 03:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szoktuk szégyellni.
2024. aug. 13. 07:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!