Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan applikáció van, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan applikáció van, ami olyan mint a tinder vgy a badoo, csak inkabb bdsm témájú úgymond?

Figyelt kérdés

aug. 12. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Smpixie.com
aug. 13. 14:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
aug. 13. 15:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Joeg... Nem is tudom ez miert a homoszexualis kategoriaba kerult... Túl fáradt lehettem. Heteroba akartam rakni.
aug. 13. 15:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
fetlife.com
aug. 14. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Fiú vagy lány vagy?
aug. 14. 18:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Lány
aug. 15. 19:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A fetlife nemzetközi oldal, szeretem, sok hasznos funkciója van, tanulni is lehet mindenfélét. A smpixie magyar. Ha lány vagy, egyfelől könnyebb lesz, sok a férfi jelentkező, másfelől nehéz kiszűrni, hogy kivel jutsz el találkozásig, mit szeretnél pontosan, mert ugye a bdsm nagyon tág. Azt ajánlom, fogalmazd meg nagyon pontosan az elvárásaidat/vágyaidat magad számára is, mások számára is.
aug. 15. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Smpixie a legnagyobb hazai, ahogyan előttem is írták. Mivel nő vagy, ha beregisztrálsz eleve kapni fogsz elég sok üzenetet/jelentkezőt, de érdemes szűrni, van aki adatlapod el sem olvassa, csak nyomja mindenkinek a sablon szövegét, vagy épp teljesen kéretlen üzenetekkel bombáz. Ezt csak azért írom, hogy készülj fel mindenre is, mert akkor talán nem ér meglepetésként és nem fogod másnap törölni magad, hanem kezeled a helyzetet (pl tiltasz embereket). Sajnos ez ilyen. De tény hogy nagy lehetőség is mert sokan fognak jelentkezni.

Fetlife sokkal kifinomultabb amúgy, érdemes ott is akár a Budapest/Hungary csoportban keresgélni. Ha tudsz angolul akkor inkább válaszd azt amikor írsz valakinek, az is már egy szűrő.

Remélem sikerrel jársz majd. :)

aug. 17. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én DOM-ként a pixien vagyok, vagy inkább kb csak voltam. Onnét még egy ilyen kapcsolatom sem volt. Sajnos a műdomocskákkal van tele az oldal akik elveszik a normális nők kedvét az egésztől. Eleve kevés is a nő, és azok is ritkán lépnek be.

Más oldalon találtam már sub nőt, sőt innét is volt egy ilyen kapcsolatom, csak sajnos nagyon messze lakunk egymástól így sajnos vége lett. Neki én voltam az első aki megadta ezt a fajta élvezetet.

Bármelyik oldalon tudsz találni ilyen nőt, de nem specifikusan. A legjobb talán a vagyaid.hu amin meg lehet adni, hogyha valakit ez érdekel, de nem tudsz rákeresni külön, csak az adatlapján látod.

Ott sokkal több sikerem volt, mint a pixien.

Ez az én személyes tapasztalatom, másnak lehet, hogy más tapasztalatai vannak, de a pixiet eddig szinte mindenhol csak szidták.

Minden esetre lányként arra készülj amit fentebb is írtak, hogy iszonyat sok üzenettel fognak bombázni a béna pasik. Meg persze lesz közöttük normális is, de kevés.

Én kíváncsiságból készítettem egy női profilt az egyik oldalra és hát szörnyű volt amivel szembesülnek a nők.

aug. 17. 15:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
okt. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!