Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges "kierőszakolni" erotikus álmot? Ha ritka véletlen folytán erotikusat álmodok, azért ér véget minduntalan szex előtt, mert...
Arról álmodunk, amire nagyon vágyakozunk, vagy ami tudattalanul is nagyon mélyen foglalkoztat bennünket.
Én gyakran álmodom mostanában szerelem és törődés érzésével, némi szexuális izgalommal keveredve, de ezzel csak azt üzeni a tudattalan, hogy szükségem lenne ilyen élményekre, mert nélküle egészségtelen és hiányos az életem.
Ezeket sosem álmunkban kell megoldani. Gondolom neked sem véletlen hogy 23 évesen nincs semmilyen párkapcsolati tapasztalatod.
Ha megtanulod profi módon a tudatos álmodást, akkor esetleg...
Azért ér véget a szex előtt az álmod, mert a cselekmény ott már nagyon felkavar. Olyan ez, mint amikor a rémálom legrosszabb része előtt gyorsan felriadsz, mert már átlépné az ingerküszöböd. De ahogy mondom, gyakorlással elérhető, hogy az álmodban tudatosabbá válj és képes legyél uralni az érzéseket és egy bizonyos higgaftsággal fogadni ezeket a felkavaróbb eseményeket az álmokban, akkor van esélyed, hogy folytasd. Ez nem függ attól, hogy a valóságban van e szexuális tapasztalatod.
Amugy érdekes, vannak, akiknek sok ilyen szexuális jellegű álmuk van. Másnak meg nem. Nekem is nagyon ritkán van, pedig napközben sokat gondolok ilyesmire. Tudatos álmaim is szoktak lenni és már elég jól kezelem benne a helyzeteket. Hát ez van, kinek mennyi jut...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!