Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen a jó pénisz?
Figyelt kérdés
Hogy néz ki? Milyen a tapintása? Egyenes vagy görbe?aug. 12. 15:20
2/12 anonim válasza:
16/4 cm, kőkemény és sokáig bírja. A görbület nem számít majd én helyezkedek rajta úgy, hogy jó legyen.
4/12 anonim válasza:
Min 16 de nekemninkabb az számít hogy ki is töltsön, és bírja sokáig😉😁😁
5/12 anonim válasza:
A tuti farok pontosan 18cm és sokáig áll!!!
36N
8/12 anonim válasza:
Én azt szeretem ha jó szőrös mindenhol. Szóval nem csak az alja, hanem végig a makkig.
9/12 anonim válasza:
#8 Te miről beszélsz? Láttál már egyáltalán péniszt?
10/12 anonim válasza:
16 már bőven jó, ha melle kellően vastag. Nem csak egy menetet bír. Tudom nem mindenki működik így, de szeretem ha előkerül már legyen kemény. Nyilván nemi izgatás már ruhám keresztül megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!