Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy aszexuálisk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy aszexuálisként vicces nekem a szex? Meg az ilyen erotikus dolgok, meg nemiszervek? Egyszeruen csak baromi jókat nevetek rajta valamiért. 24N

Figyelt kérdés
Annyira nem tudom komolyan venni, és annyira szánalmasnak is tartok néhány dolgot, hogy egyszeruen vicces, és csak röhögni tudok rajta

aug. 12. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Csak sajnálni tudlak,mert elég jó dolog a szex.
aug. 12. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Igen, ha olyannal van lehetőséged csinálni akivel kölcsönösen kívánjátok egymást, akkor jó dolog. Egyéb esetben inkább kellemetlen.

Mi az ami vicces benne neked kérdező?

(Nyilván azért van, mert nem érdekel téged és elmondásod szerint aszexuális vagy.)

aug. 12. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert az aszex ember nem érdekli és nem látja a szépségét. Azért
aug. 12. 08:56
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj akkor röhögj rajta, nem tartozol magyarázattal, másrészt nem is érint senki mást, hogy így viszonyulsz hozzá. Mi késztetett arra hogy megoszd velünk?
aug. 12. 09:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen dolog, amit az emberek véresen komolyan vesznek, elképesztően röhejes és érthetetlen tud lenni, ha teljesen kívülállóként nézed.

Például van nem egy lány ismerősöm, akiknek a kompetitív versenysport teljesen idegen dolog, és röhögőgörcsöt tudnak kapni, ahogy futballozó férfiak veszekednek, kiről ment ki a labda.

aug. 12. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

Hiányoznak belőled azok a hormonok, amelyek ezt vezérelnék. Ezek után teljesen természetesek az érzéseid.

Sajnálhatod, mert isteni érzés.

aug. 12. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy butaság, amit írok, de gyerekkoromban, amikor még nem érdekelt a szex, én is vicces dolognak tartottam a vele kapcsolatos dolgokat. Pl ha láttam két felnőttet csókolózni, vagy megfogta egy férfi a barátnője fenekét, nekem kuncognom kellett ezektől. Aztán amikor beindultak nálam is a hormonok, akkor megszűnt ez az éretlen, már-már infantilis hozzáállás az erotikához.
aug. 12. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Én is kiszoktam röhögni a látványt külső szemlélőként ha épp nincs bennem szexuális vágy,egyszerűen nevetséges esztétikájában meg mindenhogy is mikor önkielégítenek meg egymás testnyílásaiban élvezkednek mint a majmok,nem vagyok képmutató,a szex jó
aug. 12. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenkor pedig éppen nem indultak el benned a hormonok, azért látod így. Amikor beindulnak, másképp látod te is.
aug. 12. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

Mert még gyerek vagy, nem értél meg rá. Odabent, benned. Nem úgy fejlődsz ahogy normál esetben szoktak az emberek.

Ha esetleg még beindulnak majd az egészséges hormonjaid, akkor változni fog a helyzet. Ha nem, akkor így maradsz. Szegényke.

A szex csodálatos érzés, azzal akibe szerelmesek vagyunk. Az összetartozás testben és lélekben. Nincs hozzá fogható.

aug. 12. 20:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!