Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért teszik ezt a férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszik ezt a férfiak?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam társkeresőre és sok férfi hazudik a koráról. Úgy értem idősebbnek mondják magukat a fiatal fiúk/férfiak. Miért teszik ezt? Idősebb nőket szeretnének így megkapni? Miért jó hazudni a korukról?

Egyszer egy fiatal srác azt mondta a szex miatt hazudik a koráról mert így több nőt kap meg.

Ez olyan butaság miért nem vallják be az igazi korukat?

N

aug. 11. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Ne általánosíts. Ez nem csak a férfiakra igaz. Sok tini és fiatal felnőtt akar idősebbnek, érettebbnek tűnni. Én annak idején, 14 évesen 16-nak hazudtam magam, 16 évesen meg 18-nak. 25 felett kezdtem el fiatalabbnak hazudni magam. Persze nem társkeresőkön, csak ha valaki így rákérdez akkor nem szivesen mondom meg a valódi koromat mert úgyse hiszik el. Elég kislányos arcom van.
aug. 11. 21:20
 2/14 A kérdező kommentje:

1

Persze tisztelet a kivételnek és nők is teszik ezt csakhogy nőként én férfiakkal ismerkedem így ezért tettem fel így a kérdésem.

aug. 11. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Sok huszonéves nő meg rá ír 40-es 50-es férfiakra, ezt sem igazán értem én sem, mit várnak ettől. Ez létező tendencia. Én 48 vagyok, és szívesen lennék fiatalabb.Nem őszinték az emberek, alapvetően. Persze előbb utóbb minden kiderül.
aug. 11. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Én nem kamuzok.48 éves vagyok , többet minek írnék? Főleg hogy fiatal csajt keresek..F
aug. 11. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
En 56, es itt talaltam is mar fiatal csajokat.
aug. 11. 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Jó neked. Sajnos kaposvári csaj kevés van itt.4#
aug. 11. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Egy dologban sántít a dolog. Nem kapnak így meg senkit, mert rájönnek a nők ahogy te is. Tehát már két dologban hazudik!
aug. 11. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell hogy helyi legyen, en kaposváriként máshol élőket találtam, #5 voltam.
aug. 11. 22:37
 9/14 A kérdező kommentje:

Fiatal férfiakra értem a kérdésem is erről szól, hogy ők azok akik idősebbnek vallják magukat. Nem a 40-50-es korosztályra értem.

Nemrég is ismerkedtem valakivel aki 10 évvel idősebbnek hazudta magát és alig volt 18.

Kinézetre férfias idősebbnek is tűnt de kiszúrja az ember persze, hogy fiatal.

aug. 11. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem rendszerint 21-22nek néznek a nők. 28F
aug. 11. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!