Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » (Férfiként) maszturbálás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Férfiként) maszturbálás után miért nincs kedvem kb semmihez?

Figyelt kérdés

Míg tart a dolog, kb megváltanám a világot.

Pl konditermi edzés előtt úgy vagyok vele, hogy egy gyors kör belefér, utána ha végzek semmi kedvem sincs már edzeni, inkább pihenek.

De olyan is előfordult, hogy a barátnőmmel készültem találkozni és utána pl ahhoz sem volt.

Van erre valami tudományos magyarázat?

Azt olvastam, hogy akkora örömforrás éri az agy receptorát dopamin szinten, hogy utána az agy szinten alulinak értékel mindent és ezért nincs kedv olyanhoz sem, amihez pl előtte lett volna, mint nálam az edzés.

Férfitársaim más is tapasztal ilyet?

2024. aug. 11. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is tapasztalom hogy tök kivánom verés előtt vagy után egyes dolgokat. Ejakuáció után meg mintha kiment volna belőlem az életkedv. Talán a hormonok urulése. De mivel van most barátnőm így eszi szex után ez nem gond, de régen engem is zavart

F/24

2024. aug. 11. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen
2024. aug. 11. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szex után is ezt érzed nem? Ja nem szexelsz. Csak maszti van. Akkor nem tudhatod. De kár!
2024. aug. 12. 05:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!