Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha már hosszú ideig vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már hosszú ideig vagy együtt a pároddal azért szexelsz vele mert felizgat és kívánod vagy azért mert ő van?

Figyelt kérdés
aug. 10. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére anonim ez az oldal szóval le merem írni hogy sajnos nem azért mert kívánom őt hanem mert ő van. Érzelmileg monogám vagyok, szexuálisan viszont poli. De ezt nem tudja a párom. Nem is fogom megcsalni, nem ezért mondom. Csak jó érzés végre leírni, hogy egyébként én már unom hogy csak vele szexelek.... Jó lenne újra azért szexelni mert kívánom a másikat...
aug. 10. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Elgondolkodtam azon amit az 1es írt. En kívánom nagyon a szexet de nem feltétlen a férjemet. Szeretem őt de néha vágyom valami újra,izgalmasra. Nem csalom de vágyom más ferfire.
aug. 10. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

De jó ezeket olvasni. 🙂

Pont ezért nem vagyok akkora b@rom, hogy egy nőt is feleségül vegyek.

aug. 10. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Hát bizony enis úgy vagyok ahogy az előzőek több mint 2 éve vagyok együtt a párommal kB mindent kipribaltunk meg egész nocsokos dolgokat is csak egy valami nem változott,, ő...

És igen sokszor megkivanok mást, de szerintem ő is így van ezzel

aug. 10. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

#3 incelke

Írtuk hogy nem csaljuk meg. Akkor mi is a problémád? Az hogy merünk érezni és merünk vágyni az izgalomra? Ne álszenteskedj, fix hogy egy idő után te se úgy néznél a feleségedre ahogy az elején, ezt nem tudod megakadályozni.

aug. 10. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

Annyira szánalmas vagy! Nem tudsz mivel bántani, és egyből jössz az incel kártyával.

Volt párom és soha nem kívántam mást, mert tiszta szívből szerettem. Pedig nem volt csinos és vonzó.

aug. 10. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Én vagyok szánalmas? :D

Ha annyira nagyon szeretted akkor miért múlt időben beszélsz róla? Meg ez aztán krva nagy szerelem lehetett ha azt mondod nem volt csinos meg vonzó...

aug. 10. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Mert szeretem. Épp ezért nem akarom megcsalni sem.
aug. 10. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Van hogy olyan érzés, hogy azért, mert ki mással szexelnék. De most 4 év után pont abban a szakaszban vagyunk, hogy megint felpezsdültek egy kicsit a dolgok, és igen, megint majdnem annyira kívánom, mint nőt, mint a legelején (nagyon).
aug. 10. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert nem hagy békén amíg nincs valami
aug. 10. 22:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!