Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már hosszú ideig vagy együtt a pároddal azért szexelsz vele mert felizgat és kívánod vagy azért mert ő van?
De jó ezeket olvasni. 🙂
Pont ezért nem vagyok akkora b@rom, hogy egy nőt is feleségül vegyek.
Hát bizony enis úgy vagyok ahogy az előzőek több mint 2 éve vagyok együtt a párommal kB mindent kipribaltunk meg egész nocsokos dolgokat is csak egy valami nem változott,, ő...
És igen sokszor megkivanok mást, de szerintem ő is így van ezzel
#3 incelke
Írtuk hogy nem csaljuk meg. Akkor mi is a problémád? Az hogy merünk érezni és merünk vágyni az izgalomra? Ne álszenteskedj, fix hogy egy idő után te se úgy néznél a feleségedre ahogy az elején, ezt nem tudod megakadályozni.
Annyira szánalmas vagy! Nem tudsz mivel bántani, és egyből jössz az incel kártyával.
Volt párom és soha nem kívántam mást, mert tiszta szívből szerettem. Pedig nem volt csinos és vonzó.
Én vagyok szánalmas? :D
Ha annyira nagyon szeretted akkor miért múlt időben beszélsz róla? Meg ez aztán krva nagy szerelem lehetett ha azt mondod nem volt csinos meg vonzó...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!