Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nőkhöz szól a kérdésem! Milyen a hüvelyi orgazmus?
Tudom fiúk hogy a ti nőtök aztán sorozatélvező meg már 14 évesen volt neki a szűztelenítésekor hüvelyi orgazmusa veletek de most nem rátok vagyok kiváncsi hanem az igazi húsvér nőkre, szexuális orientációtól függetlenül, tehát biszexek és leszbikusok válaszát is várom!
Milyen érzés a hüvelyi orgazmus? Honnan tudom hogy azt élem át? Mivel lehet elérni és hogyan? Létezik egyáltalán? Eddigi 27 évem alatt én még tuti nem éltem át, vagy nem tudom mit is kéne olyankor érezni.
Szerintem én már átéltem.
A csikló orgazmust szerintem mindenki tudja milyen.
A hüvelyi sokkal mélyebben érződik és ezerszer intenzívebb érzés.Szerintem kielégítőbb érzés is, de nekem sem gyakran van.
Én ilyenkor gyakran bele is könnyezek, olyan jó érzés.
Szerintem ez a g-pont stimulálásától van egyébként.
Könnyebb elérni misszionárius pózban. Egy tempóban, folyamatosan kell mozogni a férfinek. A nőnek át kell Károlyi a lábaival őt, hogy minél közelebb kerüljenek egymáshoz és jobban stimulálja őt. Az orgazmus érzése olyan, hogy több másodpercig érzed hogy élvezel és jobban lüktet is a hüvely.
Nekem ilyen volt, jó pár éve. Eddig egyszer volt, de párom nagy mérete miatt ez még nem megoldhato sajnos. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!