Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husis csajszik! Mit gondolnátok egy ilyen fizetett BDSM szerű helyzetről?
Szerintem izgalmasan hangzik. Sokat játszok magammal, anál, vaginális, öklözést próbálgatom, játékszereket szeretném, ha lenne rá annyi pénz és hely (csak nem csinálhatok erotikus kínálatot itthon, apámmal egy lakásban élünk, még csak nem is nagy hely). Önmagában a felvetés érdekes. Az másik lapra tartozik, hogy vállalnám-e, elvégre a pólómat sem vettem le soha a női öltözőben, úgyszintén a munkahelyemen, elvonulok valahova, bár hajnali fél 6-kor nincs nagy nyüzsgés. Nem vagyok szexi, nem vagyok kívánatos. A kilóim szerint nem lennék vészes, 67 kg és 164 cm, de ez látszatra rosszabbul néz ki, hát ha még ruha sincs rajtam (tudom, hiszen napi szinten látom magam egészben a tükörben zuhanyzás előtt és után 🤷♀️).
Hanem a kérdés elég abszurd. Te nem hinném, viszont mást sem igazán tudok elképzelni, hogy ilyesmiért fizetne (úgy vélem, ez mérettől független elég nagy dolog, nem lenne olcsó), pláne akiken van felesleg, nem vékony, nem modell alkat, nem feszes.
23/L
Elolvastam a kérdést, elsőre is megértettem, hogy KONKRÉTAN olyanok vannak rivaldafényben, akiken van mit fogni. Az ilyesmi nem ezen múlik.
Tényleg nem tudom, mennyi lenne reális ár. Ha valaki a kérdésed alatti kifejtés szerint mindent bevállalna abban az egy órában, a fizető személy pedig ezt bőszen ki is használja, az... nem lenne apróság. Volt rá precedens, hogy vaktában lövöldözve leveleket, valaki 50 ezret ajánlott fel egyetlen árva orálért. Semmi több. Nem éltem vele, viszont megmaradt bennem, hogy ilyen tényleg van, hogy valaki ilyen sokat költene rá. Aztán más 30-40 ezret fizetne érte. Megint más pedig 50-nél többet, csak hogy ne "hivatalos" örömlány csinálja. Kinek mi és mennyit ér meg.
Én nemtudnek penzt elfogadni, nem csinalnam penzert.
De oklozesbe, tagitasba belemennek, analba semmiképp. A szopatas is kimaradhatna
Szerintem siman kitud elegeulni a pasi a jatekszerek hasznalataval meg h tagitgatja a nőt a csaj levan kötözve es minden baja van mar, aztan aromra szetdugja a csávó mert gondolom nagyon szet lenne dugva ha használni akarna...
Fu én már láttam csináltam sokmindent de ez az öklözes dolog tetszene..de a legtovább csaj akivel voltam annak 3ujj szélesség ment..
41ffi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!