Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Husis csajszik! Mit gondolnáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Husis csajszik! Mit gondolnátok egy ilyen fizetett BDSM szerű helyzetről?

Figyelt kérdés
Ödvüzletem! Láttam egy korábbi kérdést és az ihletett. A helyzet az lenne, hoy megláncolva vagy kikötözve lennétek és a pasi kedvére használhat. Vagy nem feltétlen így lekötve, de akkor is kedvére. Igen, használhat, akár csúnyán hangzik akár nem de szerintem izgató ilyen szituban. Persze megbeszélés szerint. Ha pl kikötés, hogy nincs anál. Akkor nincs anál. De MONDJUK a vért, pisit és kakit leszámítva minden jöhet, és MONDJUK a tágítás is szóba jöhet (az análisat leszámítv). Csipeszek a bimbókra. Análban egy anál vibri, punciban egy vagy több eszköz aztán kellő tágítás mellett farok is, akár. Öklözés. Jól megszopatja a szájatokat. Szóval tényleg. Kb bárhogy eljátzadozhatna. DE! Ez a példa ha igazából kb minden jöhetne. Le lenne tisztázva. De hogy egy ilyenről mit gondolnátok? + kort. :)

aug. 10. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem izgalmasan hangzik. Sokat játszok magammal, anál, vaginális, öklözést próbálgatom, játékszereket szeretném, ha lenne rá annyi pénz és hely (csak nem csinálhatok erotikus kínálatot itthon, apámmal egy lakásban élünk, még csak nem is nagy hely). Önmagában a felvetés érdekes. Az másik lapra tartozik, hogy vállalnám-e, elvégre a pólómat sem vettem le soha a női öltözőben, úgyszintén a munkahelyemen, elvonulok valahova, bár hajnali fél 6-kor nincs nagy nyüzsgés. Nem vagyok szexi, nem vagyok kívánatos. A kilóim szerint nem lennék vészes, 67 kg és 164 cm, de ez látszatra rosszabbul néz ki, hát ha még ruha sincs rajtam (tudom, hiszen napi szinten látom magam egészben a tükörben zuhanyzás előtt és után 🤷‍♀️).

Hanem a kérdés elég abszurd. Te nem hinném, viszont mást sem igazán tudok elképzelni, hogy ilyesmiért fizetne (úgy vélem, ez mérettől független elég nagy dolog, nem lenne olcsó), pláne akiken van felesleg, nem vékony, nem modell alkat, nem feszes.

23/L

aug. 10. 15:45
 2/10 A kérdező kommentje:
De ha valaki KONKRÉTAN husis csajt akar nem kell szégyellősnek lenni. Am te mennyit gondolnál reálisnak ey ilyenért egy órára?
aug. 10. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam a kérdést, elsőre is megértettem, hogy KONKRÉTAN olyanok vannak rivaldafényben, akiken van mit fogni. Az ilyesmi nem ezen múlik.

Tényleg nem tudom, mennyi lenne reális ár. Ha valaki a kérdésed alatti kifejtés szerint mindent bevállalna abban az egy órában, a fizető személy pedig ezt bőszen ki is használja, az... nem lenne apróság. Volt rá precedens, hogy vaktában lövöldözve leveleket, valaki 50 ezret ajánlott fel egyetlen árva orálért. Semmi több. Nem éltem vele, viszont megmaradt bennem, hogy ilyen tényleg van, hogy valaki ilyen sokat költene rá. Aztán más 30-40 ezret fizetne érte. Megint más pedig 50-nél többet, csak hogy ne "hivatalos" örömlány csinálja. Kinek mi és mennyit ér meg.

aug. 10. 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Na azért egy 100-as egy órára elég szaftos. Ok. Sokat truncsiznak a nőben ezzel is meg azzal is. De ha emellé még élvezi is. Szerintem enyjit bőséggel megér.
aug. 10. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nemtudnek penzt elfogadni, nem csinalnam penzert.

De oklozesbe, tagitasba belemennek, analba semmiképp. A szopatas is kimaradhatna

Szerintem siman kitud elegeulni a pasi a jatekszerek hasznalataval meg h tagitgatja a nőt a csaj levan kötözve es minden baja van mar, aztan aromra szetdugja a csávó mert gondolom nagyon szet lenne dugva ha használni akarna...

aug. 11. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet nagyon tetszene, az egyeshez hasonlóan én is szeretek eljátszani magammal, sőt az anált jobban is szeretem, de pénzért csak a munkahelyemre nyűglődök el, a kalandok pedig távol állnak tőlem.
aug. 11. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
#1-esnek tetszik a válasza. :) Ezen felül pedig nem kell annyira kevésnek tartanod magad a külsődet illetően. Hidd el, sokkal vonzóbb vagy, mint amilyennek te hiszed magad jelenleg.
aug. 12. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok dagadt, így gondolom, egy sportos nő véleménye nem számít. Na de azért leírom, csak mert jól hangzik. 😄
aug. 12. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Mármint maga a szituáció tetszik neked is? :D
aug. 14. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Fu én már láttam csináltam sokmindent de ez az öklözes dolog tetszene..de a legtovább csaj akivel voltam annak 3ujj szélesség ment..

41ffi

aug. 24. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!