Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexmunka mégis hogyan?????

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmunka mégis hogyan?????

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak erdekel a tema. Azoktol kerdeznek akik ebben dolgoznak vagy jartak mar ilyen “szolgaltatonal(?!!)”

Megis hogyan kezdetek bele a dolgokba amikor jon hozzatok egy vendeg/kuncsaft?!

Mivel en nem dolgozok benne igy elkepzelni sem tudom… megerkezik, lefurdik es letamadjatok? Vagy megbeszeltek valamit? Hogyha nem az esetetek az adott illeto, hogyan veszitek ra magatokat arra, hogy szexualis kapcsolatot letesitsetek vele?!

Redditen feltettem a kerdest csak ott mindenki lehurrogott, hogy unjak mar a szexxel kapcsolatos temakat ezert gondoltam itt megprobalom hatha valaki tud valaszt adni :DDD

Semmi rosszindulat nincs a kerdeseim mogott, csupan erdekel az egesz, koszi a valaszokat!

#szex #ügyfél #szexmunka #Rosszalanyok
2024. aug. 10. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Adok egy tanácsot neked!

Ne kezdj bele, a kérdésed alapján, ez nem neked való.

2024. aug. 10. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Tudod, ez hasonló, mint amikor dolgozni mész. Mondjuk ügyfélszolgálatra.

Ott se minden ügyfél rokonszenves, mégis mind ki kell szolgálni.

Na, itt legalább vissza lehet utasítani, ha problémás.

2024. aug. 10. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek felre nekem ez sose ferne bele,.. csupan csak foglalkoztat a kerdes mert valahogy nem tudom ezt elkepzelni, hogyan is tortennek a dolgok
2024. aug. 10. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Vannak ennél sokkal rosszabb munkák is.

Szennyvízcsatornában például. Vagy bányában, ha nem géppel dolgozol.

2024. aug. 10. 15:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!