Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a férfinál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a férfinál?

Figyelt kérdés
2 kapcsolatom volt, 10 és 12 éves, azon kívül nem volt kapcsoaltom férfival. 2 év egyedüllét után, pár hónapja ismerkedtem meg egy számomra tökéletes pasival. Ő 20 évig volt házas, elvált, volt 2 rövid kapcsolata. Szexuálisan semmi problémája nincs, de 2 dolog kérdőjel számomra. Mikor először szexeltünk, akkor remeget mint a kocsonya. Azt mondta annyira vágyik rám. Ez mit jelent pontosan? Hogy lehet, csak a szex kell neki? Nem úgy vettem észre, mert a tettei nem ezt mutatják. A másik dolog meg, hogy orálisan elégítettem ki, spriccolt, de nem ment el. Ő se tudta hova tenni, mert azt mondta ilyen sose volt még. Azt mondja, hogy olyan dolgokat csináltam vele, amit más nő még soha. Nem tudom, hogy ezekre mit reagáljak...tényleg azért van, mert jól csinálom?
2024. aug. 10. 12:07
 1/5 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Remegett, annyira vágyott rád. Ilyen egyszerű. Mi majdnem 2 éve vagyunk együtt, a mai napig minden együttlét előtt az előjátékkor remegek, annyira kívánom. Semmit nem kell ezen túlgondolni.

A másik kérdésre nem tudok válaszolni, nő vagyok.

2024. aug. 10. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hosszú szünet után nálam is szokott lenni ilyen :D
2024. aug. 10. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan dolgokat?

Azaz még nem orálozott neki senki?

2024. aug. 10. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én még 15 év házasság után is remegek, mikor elélvezek. Ez van ha szerelmes és nagyon kíván.

A másik, hogy azt a disznó trükköt alkalmazza, mint én szoktam. Szopásnál úgy élvezek el, hogy visszafogom magam. Ez tanulható, tudatosan irányítható. Azért csinálta, hogy biztos, hogy szopás közben a szádba élvezzen el. Ennyi!

2024. aug. 10. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet, csak a szex kell neki?"

Ilyen baromságokkal szokták a nők elba..ni a kapcsulatukat. Miért nem lehet csak örülni annak, hogy van egy férfi akivel jó minden?

2024. aug. 10. 16:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!