Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akit izgat(na) az, ha a párja nézi, miközben mással szexel?
Figyelt kérdés
Engem borzasztóan izgat az, ha a barátom mással van a szemem láttára. Nem azért mert kicsi a libidóm, vagy mert nem tudom kielégíteni, mindkettő rendben van. Egyszer volt ilyen kapcsolatom, de azt nem kérdeztem meg, hogy csak az az izgató neki, hogy más nővel is lehet, vagy kifejezetten izgatja az is, hogy előttem csinálja? Tudom, hogy ez ritka dolog, de aki esetleg átélte, mi volt ebben neki izgalmas?aug. 10. 09:23
1/3 anonim válasza:
Nem menne bele, de engem izgatna ha mással is...
2/3 anonim válasza:
Szerintem engem izgatna nagyon , csak én valahol igazságtalannak tartanám , még én szexelek egy jót és élvezem azt , addig a párom meg csak nézhetné .
Én szívesen nézném páromat is viszont , ahogyan egy másik férfi kényezteti én előttem .
Akkor már működjön oda vissza , szerintem ez így fer dolog .
3/3 anonim válasza:
Ez IS izgatna amúgy igen.. :) fordított cuckold. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!