Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyiben kimerülne a lábfétis?
A barátom állítása szerint valamennyire lábfétises, de kb sosem foglalkozik a lábfejemmel. Nagyoon ritkán szex előtt megnézegeti, talán még 1-2 puszit ha ad rá, meg ha szandált veszek fel gyakran megdícséri a lábfejem, de ennyi.
Nem tetszik vajon neki eléggé a lábfejem vagy csak nála ennyiben merül ki ez az egész?
Minden ilyen jellegű dolognál könnyen megeshet, hogy:
1. Nem is olyan, mint azt előtte képzelte.
2. A te reakcióid nem azt a hatást váltják ki amit ő esetleg szeretne. (Szerintem minden ilyennél fontos a kölcsönös az élvezet.)
3. Szimplán nem meri elmondani vagy többet csinálni, mert attól tart, hogy negatívan üt vissza.
Ezek kb általánosan igazak mindenféle fura fétisre.
Rám sem hatnak egyformán...volt nő, akinek nagyon izgatott a lábfeje, talpa, lábujjai, volt nő, akinek akinek szinte semennyire.
F5.
Én lábdétises vagyok szinte mindig nyalogatom a barátnõm lábát
22f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!