Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ha valaha rafanyarodna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha valaha rafanyarodnatok mit tennetek meg penzert? Es amugy vonz hogy kielegitsetek masokat?

Figyelt kérdés
2024. aug. 9. 16:55
 1/3 A kérdező kommentje:

+ kovwrek vagy vekonyak vagytok?

Kivancsi vagyok vajon a koverek vagy a vekonyabbak vannak tobben akik megtennek.

2024. aug. 9. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem testalkattól függ hanem önbizalomtól. Az önbizalomhiányos nők tesznek ilyesmit akiknek nincs önbecsülésük. Egy magabiztos nő nem tesz ilyet, hogy így megalázza magát.

Tudom, hogy megerősítést vártál a kövér fétisedhez de ez van.

2024. aug. 9. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Furcsamód az orális kielégítés gondolata kevésbe taszít a szexnél. Sohasem szexeltem senkivel huszonéveim alatt, nem emiatt akarnék változtatni ezen. Pedig alapvetően maga a szex nem taszít, ellenben azzal, ha valaki elkezdi, a tarsadalom aljára kerül, akkor is, ha egyébként a világ legjóságosabb lelke lenne. Én persze nem vagyok az, viszont amilyen gátlástalan gondolataim vannak, annyira tartom féken magam, hogy a tisztes úton szopjak heti 5x8 órában.

Kövér vagyok, nem vagyok kívánatos, szóval emiatt amúgy sem kell aggódnom.

2024. aug. 9. 17:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!