Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha valaha rafanyarodnatok mit tennetek meg penzert? Es amugy vonz hogy kielegitsetek masokat?
+ kovwrek vagy vekonyak vagytok?
Kivancsi vagyok vajon a koverek vagy a vekonyabbak vannak tobben akik megtennek.
Szerintem nem testalkattól függ hanem önbizalomtól. Az önbizalomhiányos nők tesznek ilyesmit akiknek nincs önbecsülésük. Egy magabiztos nő nem tesz ilyet, hogy így megalázza magát.
Tudom, hogy megerősítést vártál a kövér fétisedhez de ez van.
Furcsamód az orális kielégítés gondolata kevésbe taszít a szexnél. Sohasem szexeltem senkivel huszonéveim alatt, nem emiatt akarnék változtatni ezen. Pedig alapvetően maga a szex nem taszít, ellenben azzal, ha valaki elkezdi, a tarsadalom aljára kerül, akkor is, ha egyébként a világ legjóságosabb lelke lenne. Én persze nem vagyok az, viszont amilyen gátlástalan gondolataim vannak, annyira tartom féken magam, hogy a tisztes úton szopjak heti 5x8 órában.
Kövér vagyok, nem vagyok kívánatos, szóval emiatt amúgy sem kell aggódnom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!