Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egyáltalán izgatóan beszélni magyarul szex közben?
Ez a téma mostanában a barátnőim között. Arról beszélünk hogy szerintünk magyarul nagyon ronda kifejezések vannak és vagy teljesen nevetségesek. Nem csodáljuk hogy sokak nem is beszélnek közben vagy nem tudják/merik elmondani a másiknak mit akarnak.
Nem vagyunk prüdek de valami van ami csak nem hangzik jól.
Szerintetek is? Ezt leginkább nőktől kérdezem. Tapasztalataim szerint a férfiak a legmegalázóbb szavakat is használnák sok helyzetben.
Mondjál már példát, hogy szerinted mi az a minden, ami megalázó és nem hangzik jól... Pl nyald ki a p.ncim? Vagy sz.pj le? Vagy tedd már be a farkad?
Vagy mi a fene?
Szerintem nagyon jól lehet magyarul izgató dolgokat mondani a szexben. Sőt mocskosat is, ami nem hangzik nevetségesen. Persze vicces is van, pl. megfarkallak, szopikázz, nuni, stb, de én ezeket nem használom a nevükön szoktam nevezni a dolgokat, s szeretem, ha a partnerem is ezt teszi.
N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!