Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek, férfiaknak az orális szextől hány éves kortól "megy el a gusztusuk" ?
Figyelt kérdés
Mármint ha van ilyen, hogy ahhoz már nincs "gusztusuk" vagy kedvük mondjuk az öregedő test vagy más miatt stb.2024. aug. 9. 09:44
1/9 anonim válasza:
Nálad 51 évesen, 2 hónaposan és 9 naposan jön el a pillanat, amikor a konyhában koszos trikóban izzadtan 4 napos borostával ülve hirtelen rácsapsz a brokkoli mintás műanyag nájlon terítőre és ezt mondod:
Annyuk! Ennyi és nem tovább! Nem vagyok hajlandó többet belemártani a nyelvem a ráncos lukadba és márpedig te sem fogod az én aszott lőcsöm a szádba venni!
Aztán felbontasz egy teszkós sajátmárkás sört (akciós) és szürcsögve megiszod.
Ez lesz.
2/9 anonim válasza:
Hát menopauzában elég "érdekes" dolgok történnek (vagy történhetnek) az ember lányával. Én pl. masszívan büdi vagyok "ott lent", míg korábban nem volt ilyesmi gondom.
4/9 anonim válasza:
Változó. Nekem még hatvan felett is van hozzá kedvem.
5/9 anonim válasza:
Minden ember más és más pl én már 15 éve csinálom! 32/N
7/9 anonim válasza:
Férfiként nem gondolnám hogy valaha is elmenne a kedvem.Eddig a párom se finnyáskodott.48F-53N.
8/9 anonim válasza:
Most komolyan. Már unom a teljesen igazságtalan és buta lepontozásokat. A menopauzában hormonális változások vannak és igen, nem vagyok egy illatos rózsaszál így a menopauza közben. Direkt úgy írtam, hogy lehet, hogy másnak más tapasztalata van. De én a sajátomat írtam le. Gáz, hogy középkorú nőként meg mertem szólalni? Mert akkor írjátok ki úgy a kérdéseiteket, hogy 50 év felett tilos!
9/9 Senior Séf válasza:
Ezek a qurva hormonok nagyon ki tudnak ba5zni az emberrel. Imádom a párom testét, de 65 évesen fél hatra álltak a mutatók, és nem mozdulnak. És ha azt gondolná az ember, hogy ettől még nyalhatnék a párom örömére, hát nem! Az csak szánalmas erőlködés lenne. A valamikori gyönyörű szeretkezéseink megcsúfolása.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!