Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek magamon?
Nem tudom magam kielégíteni. Talán egyszer vagy kétszer mentem el az exemmel de magamtól sosem tudtam. Ez is évekkel ezelőtt volt.
Húsz éves vagyok és most érettségiztem. Egész életemben kevés privát szférám volt. Volt hogy húgommal voltam egy szobában, gimiben meg kolis voltam most meg egyetemre megyek és nagy valószínűséggel ott is kolis leszek hogy könnyebben kialakuljon egy baráti társaságom meg messze lakok. Otthon sosem volt olyan tér ahol elengedhettem volna magam. Mindig bennem volt a feszültség, hogy ott a vékony falak másik oldalán a családom. Nem volt lehetőség külön házra pénzügyek miatt. Anyukám pasijának van budapesten egy albérlete ahova megengedték hogy néha feljárjak de ott sem tudtam magamat elengedni. Mintha ez nem a környezetemtől függne hanem egy mentális gáttól a fejemben.Probáltam mindent amit interneten olvastam de nem sikerül elmennem.
Szerintetek hogyan hozhatnám magamat olyan állapotba ahol el tudom magam engedni és nem stresszelek azon bármelyik pillanatban rámtörnek?
Sokszor van hogy közel vagyok aztán mintha lekapcsolnának bennem valamit mindig leállok, gondolatilag és testileg. Nagyon frusztráló sokszor már a sírás határán vagyok. Úgy érzem csak gyűlik bennem ez a feldolgozatlan dolog és nem tudom hogyan kezeljem.
Pszichológus tud segíteni.
De arra is gondolj, hogy ha gyereked lesz, onnan kezdve nincs szex?
Szerintem ha azon a ponton túl vagy, amikor magadnak segítesz, akkor kell egy jó szakember.
Nekem is így volt, segített.
Minden pénzt megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!