Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok vajon hány százalékáról létezhet intim kép?
Figyelt kérdés
Az en bnoimbol kiindulva kb mindegyik kuld egy minimum fehernemus kepet. Plusz induljunk ki abbol is ha egy erkolcsos lany evekig kapcsolatban van es ugy alakul hogy elutazik kis idore a srac vagy barmi, es ez miatt kuld neki intim kepeket. Igy nezve teljesen normalis dolog. Az en tippem hogy a fiatal lanyok 70%-a kuldott mar minimuk fehernemus kepet. Ez helytallo szerintetek?2024. aug. 9. 07:31
2/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen a fehernemus kep eleg lajtos felvetes, mondjuk ciciset kellett volna irnom😁
2024. aug. 9. 07:37
3/13 anonim válasza:
Attól függ hogy néz ki.
Ha jól, akkor biztos van róla kép.
4/13 anonim válasza:
sztem azért kevesebb, olyan fele lehet szerintem
5/13 anonim válasza:
hát kb 95% akinek nincs senkije az is készít magáról képet, max nem küldi el senkinek és nem tölti fel sehova
6/13 anonim válasza:
Azok alapján nekem eddig mennyien küldtek szerintem 60-70% totál reális
7/13 kisördög1 válasza:
Hihetetlen, hogy vannak emberek akik ezen agyalnak. Neked nem qrvára mindegy hány % ? Jobban alszol ha 71 helyett mondjuk 82?
8/13 anonim válasza:
Személy szerint soha nem küldtem senkinek sem semmilyen erotikus képet. Az én hozzá állásom az, hogy ha mi van ha nem vagyunk már együtt. Simán kikerülhetnek más oldalakra is. Másrészt meg minek ha találkozunk minden nap.
9/13 anonim válasza:
#8 megerteném ha ezen agyalnál de világos, hogy te senkivel nem voltál még együtt.
10/13 anonim válasza:
Pedig vőlegényem van. Nekem ez az egész online világ egy agyrém. Soha nem ismerkedtem neten. 3 éve Facebookom sincsen, nincsen instám snapom meg bármi ilyesmi Social Media oldal ami csak az emberiség fertője.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!