Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként? Volt rá példa hogy őszintén elgondolkoztál rajta?
Figyelt kérdés
Lányként biztos kaptál már szexuális ajánlatokat. Közvetlenségem miatt többször is azt hitték férfiak olyan vagyok s nagyobb összegeket ajánlottak. Sose fogadtam el, viszont őszintén megmondva sokszor elgondolkoztam mi lett volna ha bele megyek. Kérdés volt olyan nehéz helyzet az életedben amikor volt rá példa? Nagy segítség lett volna az a pénz vagy pedig csak szerettél volna valamit venni?2024. aug. 8. 16:25
1/9 anonim válasza:
Én nem neznék le egy nőt mert pl egy nagyobb összegért bevállalja...
2/9 anonim válasza:
Tőlem elfogadta egy csaj, de csak mert nélküli dolog történt köztünk.
4/9 anonim válasza:
Mi gond van ezzel? Felnőtt emberek szabad akarattal rendelkeznek. Ha akarsz valakit és ő ezért fizet akkor hajrá kinek ártasz? Ha mindketten beleegyesztek és élvezitek akkor semmi gond.
Ha abban az esetben mész bele hogy te nem akarod de talán a pénzért, na azon lenne mit dillemázni. Többre becsülöd a testedet arra hogy pénzér odaadd valakinek akihez nem vonzódsz? Ez teljesen személyfüggő ki hogyan élne meg egy ilyen helyzetet. Valaki pszihológiai sérülés nélkül túllép az élményen és kész, van aki marcangolná magát évekig.
A kérdésed személyes volt, gondolom mások tapasztalataira kérdezel rá.
Nekem nem volt ilyen mikor pénzért ajánlották fel de ha vonzódnék hozzá belemennék, ha nem akkor elég sok pénz kellene ahhoz hogy meggyőzzön:) 20/N
5/9 anonim válasza:
Sose lennék árucikk semennyi pénzért
6/9 anonim válasza:
Igen sokszor elgondolkodtam rajta. De rájöttem, hogy másnap leköpném a tükörképemet. Úgyhogy inkább másod állást vállaltam, mint a testem és lelkem adjam el.
7/9 anonim válasza:
Lány vagyok de én fiúként gondolkoztam el rajta
8/9 anonim válasza:
Fiukent hogy? Fizetnel csajnak szexért?
9/9 anonim válasza:
Tavaly télen elfogyott a tüzifám, akitől kértem fát azt mondta neki nem pénz kellene.. jól leittam magam és engedtem neki.. hát elég gusztustalan dolog volt.. de legalább nem fagytam meg. Ez van. Utánna alig tudtam lerázni a fickót.. folyamatosan zaklatott jó ideig..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!