Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik transzinál voltál már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik transzinál voltál már?

Figyelt kérdés
én még nem voltam transzinál de el akarok menni, csak soknál ki van kapcsolva az értékelés. pl kelly-ről van valakinek személyes tapasztalata? köszi.
2024. aug. 7. 22:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tanács: ha ki van valakinél kapcsolva az értékelés akkor ahhoz NE menj! Nem véletlenül kapcsolta ki...
2024. aug. 7. 22:27
 2/15 A kérdező kommentje:
ennél a kellynél is ki van kapcsolva, pedig k szép. de akkora bunkó telefonban mint álat. a kinézete mindent visz, csak attól félek, hogy elmegyek hozzá a pénzt elkéri bunkózik vmit 5 perc után meg huzzak a francba. normál nővel már jártam így.
2024. aug. 7. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:
En transz vagyok ha van kerdesed szivesen segitenek, hirdetni nem hirdetek de ha van barmi kerdesed irj nyugodtan
2024. aug. 7. 22:35
 4/15 A kérdező kommentje:
egy webcam sexünk volt, de ott is kb csak a farkát verte, aztán kinyomta az egészet, pár perc után. ennyi volt. nem kevés pénzért. persze előtte mindent megígért.... nem akarom hogy élőben is valami ehhez hasonló legyen.
2024. aug. 7. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:

#2, 4 miért szerinted élőben mitől lenne más??? Amelyik telefonban bunkó, az élőben sem lesz kedvesebb!

Csak ismételni tudom, akinél ki van kapcsolva az értékelés oda NE menj! Nem azért kapcsolta ki, mert dicséretekkel halmoznák el...

2024. aug. 7. 23:16
 6/15 A kérdező kommentje:
igazad van, és te voltál már transziknál?
2024. aug. 7. 23:23
 7/15 kyoman ***** válasza:
Én még nem voltam! De tervbe van. Egy igazán nöiest szeretnék, kölcsönös orál és megkostolnám a nedüjét.
2024. aug. 8. 07:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Én egy jó párat felhívtam, néhánynál voltam is, de azt kell mondjam, ennyire hisztis "nőket" ritkán lát az ember, tisztelet a kivételnek. Aki nem hisztis, az meg lehúzós, megintcsak tisztelet a kivételnek.
2024. aug. 8. 10:07
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 a szimpla született női prostik sem jobbak elhiheted. Hisztiznek, átvernek, flegmák, futószalagosak. Nagyon kevés köztük a normális(abb).
2024. aug. 8. 11:02
 10/15 anonim ***** válasza:
#9: Nem így van, rengeteg lánynál voltam az utóbbi 25 évben, és arányaiban sokkal normálisabbak. Elvétve akad köztük bunkó, a transzok között meg elvétve akad normális.
2024. aug. 8. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!