Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik rondaláb-fétis?Kellemetlenül érzem magam, ha a lábamat izgatják, kényeztetik, mert nagyon rondák az ujjaim. Hogyan lehetne erről leszoktatni a pasikat?
Ocsmányak a lábujjaim, gyerekkorom óta bütykös mindkét lábam, a nagylábujjam befelé áll, a többi meg kis nyomi és kicsit görbék.
Persze ápolom a bőrt, meg lakkozom a körmöm, de ezen nem segít semmi, úgyhogy szinte mindig elrejtem őket.
Az elmúlt időszakban viszont 3 olyan pasival is voltam, akik váratlanul megfogdosták, bekapták, nyalogatták őket és én meg nem tudtam lelazulni, csak szégyelltem a lábam.
Nem értem, mi ebben számukra az élvezet. Létezik olyan, hogy valakinek a deformált lábfejek tetszenek? Nekem olyan furcsa, mondtam is, hogy hagyják csak az ujjaimat, de nem nagyon foglalkoztak vele.
Nem, mint írtam, sajnos Gyerekkorom óta ilyenek ( a családban mindenkinek szinte, örökletesek a laza kötőszövetek, gyenge szalagok).
Műttetni 50 éves koromig nem fogom, amíg nem fáj, az orvos mondta, hogy az még több szenvedéssel jár.
Soga nem hordtam magassarkút, meg azt a nagyon laposat sem, van ilyen.
Szubjektív dolog, hogy mi a szép/ronda. Nem lehet a lábad annyira ronda, ha volt már pár pasi, akinek tetszett. Nyugi. Én is kíváncsi lennék rá, nem lehet vele olyan nagy gond, valószínűleg inkább aranyos lehet.
Hányas lábad van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!