Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik rondaláb-fétis?Kelleme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik rondaláb-fétis?Kellemetlenül érzem magam, ha a lábamat izgatják, kényeztetik, mert nagyon rondák az ujjaim. Hogyan lehetne erről leszoktatni a pasikat?

Figyelt kérdés

Ocsmányak a lábujjaim, gyerekkorom óta bütykös mindkét lábam, a nagylábujjam befelé áll, a többi meg kis nyomi és kicsit görbék.

Persze ápolom a bőrt, meg lakkozom a körmöm, de ezen nem segít semmi, úgyhogy szinte mindig elrejtem őket.

Az elmúlt időszakban viszont 3 olyan pasival is voltam, akik váratlanul megfogdosták, bekapták, nyalogatták őket és én meg nem tudtam lelazulni, csak szégyelltem a lábam.

Nem értem, mi ebben számukra az élvezet. Létezik olyan, hogy valakinek a deformált lábfejek tetszenek? Nekem olyan furcsa, mondtam is, hogy hagyják csak az ujjaimat, de nem nagyon foglalkoztak vele.

2024. aug. 7. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden lábimádó egyforma. Pl. nekem fontos, hogy rendezettek legyenek a lábujjak, láb mérete X - Y-ig, formája, igényesség, higiénia stb. Aztán vannak olyanok is, akiknek mindegy milyen csak láb legyen. Ha őket nem zavarják a kis szépséghibák és számodra csak az a bosszantó, hogy nem tökéletesek a lábfejeid, akkor próbáld meg elengedni magad. Bízz a partneredben, engedd át magad a kényeztetésnek és fogadd el a lábaid olyannak amilyenek.
2024. aug. 7. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokat hordasz Tűsarkút? Azért ilyenek.?
2024. aug. 7. 19:54
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem, mint írtam, sajnos Gyerekkorom óta ilyenek ( a családban mindenkinek szinte, örökletesek a laza kötőszövetek, gyenge szalagok).

Műttetni 50 éves koromig nem fogom, amíg nem fáj, az orvos mondta, hogy az még több szenvedéssel jár.

Soga nem hordtam magassarkút, meg azt a nagyon laposat sem, van ilyen.

2024. aug. 7. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
mennyire durva a helyzet? egy kepet mutatsz rola? tenyleg csak kivancsi vagyok, nem valami kepkuncsorgo brutal labfetises. ha nem, azt is megertem :)
2024. aug. 7. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi gond, ha ennyire kapós.
2024. aug. 7. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szubjektív dolog, hogy mi a szép/ronda. Nem lehet a lábad annyira ronda, ha volt már pár pasi, akinek tetszett. Nyugi. Én is kíváncsi lennék rá, nem lehet vele olyan nagy gond, valószínűleg inkább aranyos lehet.

Hányas lábad van?

2024. aug. 7. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak szerinted ronda
2024. aug. 7. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészen sokáig, még tizenéves korom végén is zavart, ahogy a lábam kinéz. Vékony láb, ezáltal a lábfejem is. A második lábujjam hosszabb az elsőnél. Utaltam a nyarakat, emiatt a strandot, a tornaórákat. Barátnőim közül senki másnak nem volt ilyen. Azt hitte ez valami, átok rajtam. Aztán elengedtem, mert tényleg hülyeség az egész. Nem a lábam miatt ítélnek meg. Egyszerűen nem ez lett fontos.
2024. aug. 8. 00:09
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Aki ilyen defektes azzal nem tudsz mit kezdeni, vagy engeded és beletörődsz vagy elhagyod.
2024. aug. 8. 07:11
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne pasizz!
2024. aug. 8. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!