Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ilyen unalmasak ezek a női influenszerek?
Figyelt kérdés
Bárkit nézek instán, kb. mintha szalagon jönnének ugyanazok a lányok, csak más kinézettel. Mindegyik reklámoz arckrémet, posztol 100 képet nyaralásról profin beállított szögekből, könyvet olvas a teraszon(ezt utálom a legjobban, ki hiszi el, hogy olvas és tanul, amikor egy profi szögből, századik próbálkozásra lőtt képet rak fel?), mindig a lelki békét reklámozzák, lehetne még ezeket sorolni. Szoktam nézegetni őket, de csak a kinézetük miatt, mert a tartalom szerintem 0, csak a reklámok miatt rakják ki ezeket, ami tök jó, mert pénzt csinálnak vele.
Bocsi így kijött belőlem, de miért van ennyi ilyen influenszer? Tényleg ugyanaz az összes. Vagy más a kinézet, bikinis fotók miatt nézegetik és követik őket?
Hát, azért az amerikai influencer eléggé fullos nők, szóval azok nem unalmasak.
Már csak azért sem, mert eléggé izgalmassá teszik magukat a "kiss or slap" játékkal...
Aki látott ilyen shortvideo-kat, az tudja, miről van szó. 😂
2024. aug. 7. 13:45
2/11 anonim válasza:
Klasszikus klisével fogok élni: Mert a munka büdös. Lidl-be árufeltöltőnek nem fog elmenni, értelmes szellemi munkát nem kap, mert tanulatlan, nem, hogy egyetem, főiskola zéró, de más érettségi utáni képzés se nagyon megy. Viszont ha van egy helyes arc, egy jó alak, és el tudja adni magát a külsejével, akkor inkább eljár edzeni napi pár órát, és lövi a képet Instára meg csinálja a butuska videókat TikTokra és várja az áttörést, hátha lesz belőle RTL-es szereplés.
2024. aug. 7. 13:45
3/11 anonim válasza:
Hát az munka, mint a Lidl-be való árufeltöltés tényleg büdös, mégis ki akarja azt csinálni?
Aki csinálja, az szereti?
Az összes munkás utálhatja. Habár van annál rosszabb, pl. wc tisztító, utcaseprő stb...
Szerintem el kellene már felejteni azt a Kádor korabeli hozzáállást, hogy a munka csak fizikai, nehéz, fárasztó lehet.
Az influenszerkedés egy 21. századi munka. Hidd el, ezt is tudni kell jól csinálni, nem mindenki alkalmas rá. Szóval nem úgy van ez, hogy a hülyegyerek ezt az utolsó utat választja...
2024. aug. 7. 13:49
4/11 anonim válasza:
nézz bele egy nőknek szánt átlagos magazinba (nyomtatott, vagy online), ugyanez az egysíkúság: ki hova megy nyaralni, ezo, gasztro, tollászkodás, és ezzel ki is fújt.
2024. aug. 7. 13:51
5/11 anonim válasza:
másrészt a fullosabb nők tudják, hogy a közönségük jó része férfi és nem az számít nekik, hogy mit mond/csinál a nő, hanem az számít, hogy jó nő mondja/csinálja
2024. aug. 7. 13:53
6/11 anonim válasza:
Az impulzus gyakorisága okozhat unalmat. (Sokszor látsz hasonlót a neten.)
2024. aug. 7. 14:11
7/11 anonim válasza:
Szerintem a világban mindig is megvolt az alantas dolgokhoz való ragaszkodás. Valahogy a 2020as évekre alapvetővé vált az influenserkedes. Olyan ez, mint a valo világ utórezgése, ide még csak jelentkezni sem kell. Teljesen egyetértek, hogy semmit sem csinálnak. Pózól és kész. A legtöbbje. Akadnak könyveket bemutató insta profilok, vagy hobbi, meg szakács stb... Azok értelmesebbek, de nekem az a problémám, hogy alig lehet őket szűrni, folyton bedobja őket. Pl művészet érdekel, de mindig az algoritmus odapofátlankodja ezeket az üres fejű cicákat. Természetesen erre nagyobb az igény, szeretik az emberek a semmit nézni, pláne, ha van rajta 1 kis hús - nő, vagy férfi. Az kevésbé számít, hogy milyen tartalmat üzen. Nézd meg hány követője van 1 ilyen tucatembernek, vesd össze egy művésszel mondjuk, vagy aki tényleg csinál valami értelmeset. Meg ott vannak a celebek. Azokat is követik, szinte szentként nézik, csurgatják a nyálukat. Az emberek többsége ilyen. Nem szeretnek gondolkozni. És leakadnak azon is, hogy mersz olyan kijelentést tenni, hogy valakinek felfújt szája, melle van. Hiába magyarázod. Nem jut el. Mintha lélektelen massza volna, akik csak üres tekintettel pislognak. Közben pedig milyen jól járnak ezek az influenszerek, hiszen meggazdagodnak azon, hogy idegen sötét emberek idejét lopják el, pedig az életük fontos percei is lehetnének. Talán megtalálja a zsák a foltját.
2024. aug. 7. 15:16
8/11 anonim válasza:
egy nőnek elég ha jólnéz ki,renegetegen fogják nézni ha influenszernek áll,
férfiaknál az kell hogylökje a dumát,bunkó legyen,bohóckodjon stb,erre gondolt a 3.válaszadó?
aki az életbe a négy fal közt él mert carba se veszik az ne álljon influenszernek
2024. aug. 7. 16:04
9/11 anonim válasza:
Pedig a 4 fal között is lehet influenszerkedni, csak attól függ mit. (onlyfans, vmi hobbi - könyvek, háziállat, művészet...) és így nemhogy nem veszik carba, de még bámulják is az üres fejűek a képenyernyőn.
2024. aug. 7. 16:13
10/11 anonim válasza:
Ha valakinek nincs önbizalma azt kicsinálják,a neten,is,egy gameplayes srác nem volt elég férfias,mentek róla a megszerkesztett videók hogy igy homokos meg úgy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!