Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért múlik el a vágy nálam mindig egy idő után?
26 éves nő vagyok. Nem volt eddig sok kapcsolatom, azok viszont komolyak voltak. Mindegyiknél azt vettem észre, hogy miután komolyra fordul a dolog, 1-2 hónap után abszolút elmúlik a szex iránti vágyam, a libidóm.
Mostani párommal közel 1 éve vagyunk együtt. Szeretem, imádom, vele akarom leélni az életem. De míg az elején napi többször is kívántam a szexet, most ha csak rajtam múlna lehet napokig eszembe se jutna. Ha a párom kezdeményez akkor belemegyek és élvezem mert jó vele nagyon.
Tényleg szeretem őt, vonzónak találom. Imádok vele lenni, kirándulni vagy akár csak sorozatot nézni is otthon.
Mi lehet az oka ennek a libidócsökkenésnek? Hozzáteszem másokat sem kívánok meg, rá sem nézek más férfira, nem érdekelnek.
Félek hogy a párom azt fogja hinni nem kívánom és kevés leszek neki.
(PRIVÁTOKAT NEM KÉREK olyan szöveggel, hogy majd te meghozod a vágyam stb.. ne törd magad úgysem válaszolok)
Pedig egy pasinak is kell a kezdeményezés, az, hogy érezze azt, hogy férfi melletted. Elég kiábrándító, hogyha mindig csak az egyik fél kezdeményez.
A megoldás meg benned van. Olvass erotikus történeteket, nézz filmeket, ami meghozza a kedvezményezéshez és a szexhez a hangulatot.
Megunod, vágysz az újra. Nálam is valami hasonló van. Egy idő után vágyok másra, de csak szexuálisan. Vonz az új, a kíváncsiság...
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!