Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nincs önbizal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nincs önbizalmam, mert csúnyanak érzem magam?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám növelni az önbizalmam?

Az sem segített, hogy több átlagos, és pár átlag feletti szép lánynak is tetszettem, és jártak is volna velem? Konkrétan szinte ők akartak felszedni mert nem mertem lépni, hiába adták a jeleket félek a visszautasítástól.

Nemrég ismerkedem egy szép csajjal, kicsit meg is jött az önbizalmam, mert pár hónapja beszélgetek vele, de ha írok neki és nem válaszol azonnal akkor már megint idegeskedek, hogy biztos meggondolta magát, nem jövök be neki mégsem. Persze mindig visszaír és tudmom más dolga is van, de valamiért ezen nem tudok átlendülni.

Meg tudom magam is ezt oldani, vagy pszichologushoz kellene fordulnom?

2024. aug. 6. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Keress pénzt. Sokat. Vagy add lejjebb az igényeidet.
2024. aug. 6. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha a pénz nem ad önbizalmat sportolj.
2024. aug. 6. 20:08
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
11%
Egyszerűbb az ital utàn nyúlni.
2024. aug. 6. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha nyit feléd a nő akkor csak lépned kell. Ha ismered és tetszel neki nem fog elutasítani. Más szórakozóhelyen ismeretlenül mert ott benne van, hogy lekoptat. De gondolj bele ha csak 10/1 nőnek bejössz már nyertél!
2024. aug. 6. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
"A férfi akkor szép ha részeg "
2024. aug. 7. 06:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!